Freiburg – Leverkusen ponturi pairuri 19.12.2021

freiburg leverkusen ponturi pariuri

Batalia pentru locurile de Liga Campionilor continua si in aceasta runda a 17-a din Bundesliga. Freiburg, ocupanta locului 5, va primi vizita ocupantei locului 3, Bayer Leverkusen, meciul urmand a se juca duminica, cu incepere de la ora 16:30. Va fi vreo castigatoare? VEZI in continuarea articolului care este propunerea mea!

freiburg leverkusen ponturi pariuri

Freiburg.

Nu traverseaza o perioada buna, din ultimele 6 runde de campionat reusind sa se aleaga cu doar 4 puncte.

In runda precedenta a inregistrat o remiza alba la Union Berlin. Fratii Schlotterbeck (Nico si Keven) au jucat impreuna pentru prima data in acest sezon de Bundesliga. Avand in vedere ca nu s-a primit gol, e destul de probabil ca Christian Streich sa mizeze pe serviciile amandurora si de aceasta data. De altfel, cred ca tehnicianul de 56 de ani nu va opera schimbari importante in unsprezecele de start fata de jocul de pe Stadionul An der Alten Forsterei.

Leverkusen.

A fost nevoita sa se multumeasca cu doar 1 punct dupa duelul cu Hoffenheim din runda precedenta, cu toate ca in minutul 79 conducea pe tabela cu 2-0.

Moussa Diaby a fost avertizat cu cartonas rosu in aceasta remiza cu Hoffenheim, ceea ce face ca atacantul francez de 22 de ani sa fie suspendat pentru confruntarea de duminica.

Insa, este si o veste buna pentru Gerardo Seoane; revine Jeremie Frimpong, fundasul olandez lipsind in jocul din runda precedenta tot din cauza unei suspendari.

Patrik Schick este intr-o forma foarte buna; atacantul ceh a marcat cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 3 runde de Bundesliga. Pentru ca Schick sa inscrie o dubla si de aceasta data, se da cota 7.50 la MaxBet, una dintre casele de pariuri deschise azi non stop.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Freiburg (3-4-3): Flekken – Lienhart, Nico Schlotterbeck, Keven Schlotterbeck – Kubler, Eggestein, Hofler, Gunter – Jeong, Holer, Grifo.

Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky – Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapie – Palacios, Demirbay – Bellarabi, Wirtz, Adli – Schick.

Absenti.

  • Freiburg: Keitel, Gulde, Schmid.
  • Leverkusen: Baumgartlinger, Diaby, Bakker, Fosu-Mensah.

Istoric Confruntari Directe.

  • Leverkusen a castigat ultimele 2 intalniri directe disputate pe Europa-Park Stadion. Pentru a se impune si in acest joc, se da cota 2.60 la MaxBet. Nu uita ca Maxbet pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.

Ponturi pariuri Freiburg – Leverkusen – ionel_iulian94.

Fara doar si poate, ambele echipe sunt foarte capabile la finalizare si de aceea recomandarea mea este Ambele echipe marcheaza, recomandare cotata cu 1.53 la MaxBet.

Freiburg se simte bine acasa si marcheaza foarte des; este cu cel putin 1 gol marcat in 10 din precedentele 11 partide de Bundesliga disputate pe propriul teren. Cred ca va marca cel putin 1 gol si de aceasta data, mai ales ca intalneste o formatie care primeste des gol.

Referitor la forta ofensiva a echipei vizitatoare, Leverkusen se lauda cu unul dintre cele mai bune atacuri din acest sezon, formatia pregatita de Seoane avand o medie de peste 2 goluri marcate/meci pentru cele 16 runde disputate pana acum (are un total de 39 de goluri). De asemenea, tin sa precizez ca in tabara echipei vizitatoare se afla al 2-lea marcator din Bundesliga; Schick are inscrise 16 goluri in acest sezon, cu doar 2 goluri mai putin decat golgheterul campionatului, Lewandowski.

In 5 din precedentele 6 partide pe care le-a disputat, Leverkusen a reusit sa marcheze, dar in acelasi timp a si incasat gol.

Pronostic Freiburg – Leverkusen & Cota: Ambele inscriu – 1.53