Freiburg – Schalke ponturi pariuri 17.04.2021

Sambata dupa-amiaza la ora 16:30 este programata sa inceapa partida dintre Freiburg si Schalke pe Schwarzwald Stadion. Oaspetii au donat puncte pana acum tutoror adversarilor si astfel este ca si retrogradata. De aceea voi paria in consecinta, avand mare incredere in pariul meu.

Freiburg.

In ultimele 5 etape a avut o scadere de forma inexplicabila si astfel s-a indepartat de locurile europene.

In acest moment este la 7 puncte distanta fata de ultimul loc european si are un avans de 11 puncte fata de zona rosie, deci sta linistita din acest punct de vedere.

Are mare nevoie de cele 3 puncte in aceasta confruntare fiindca joaca pe teren propriu si primeste vizita ultimei clasate.

Schalke.

Face un sezon de nexplicat fiindca in 28 de runde a strans numai 13 puncte si astfel este pe ultimul loc, fiind deja ca si retrogradata.

A avut probleme foarte mari atat pe plan ofensiv cat si defensiv pentru ca a marcat numai 18 goluri si a primit 71.

In deplasare a reusit numai 4 rezultate de egalitate, in rest numai infrangeri si o vad victima sigura si acum.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Freiburg (3-4-3): Muller – Lienhart, Schlotterbeck, Gulde – Schmid, Santamaria, Keitel, Gunter – Sallai, Jeong, Haberer.

Schalke (3-3-2-2): Fahrmann – Thiaw, Stambouli, Becker – Oczipka, Mascarell, Aydin – Serdar, Bozdogan – Harit, Huntelaar.

Absenti.

Schalke: Bentaleb, Boujellab, K. Ludewing, H. Mendyl, L. Mercan, M. Nastasic, S. Skrzybski (accidentati).

Istoric confruntari directe.

Fotbalul din Germania este foarte spectaculos, la fel si intalnirile directe dintre cele 2 formatii fiindca 2 din ultimele 3 partide au fost de peste 3.5 goluri.

Ponturi pariuri Freiburg – Schalke – Catalin.

Dupa cum spuneam, Schalke a fost donatoare de puncte in acest sezon, mai ales in deplasare acolo unde nu a obtinut nici macar o victorie si o vad victima sigura si acum.

Freiburg are mare nevoie de puncte fiindca inca are sperante la un loc european si nu poate sa se impiedice pe teren propriu de ultima clasata.

In plus Schalke are multi jucatori indisponibili si cu siguranta va conta si acest lucru. De aceea ma astept ca Freiburg sa se impuna, chiar daca nu traverseaza cea mai buna forma.

Pronostic Freiburg – Schalke: 1 solist cota 1.70