Caută
Close this search box.

Freiburg – Werder Bremen ponturi pariuri 17.10.2020

freiburg werder bremen ponturi pariuri

Freiburg si Werder Bremen se intalnesc sambata intr-un meci care probabil va fi foarte echilibrat. Nu ne axam insa pe ponturile la pariuri de tipul 1X2 in acest duel, ci pe cele de goluri. Confruntarea se joaca in etapa a patra din Bundesliga. Ea va incepe de la ora 16:30 si are loc pe Schwarzwald Stadion.

freiburg werder bremen ponturi pariuri

Freiburg.

A avut meci foarte greu in ultima runda si a fost invinsa de Dortmund in deplasare cu 0-4. Are patru puncte acumulate, iar singurul succes l-a obtinut la o nou promovata, Stuttgart. Observam unele probleme defensive dupa primele trei runde deoarece a incasat gol in fiecare duel in care a fost angrenata.

Este neinvinsa in precedentele patru partide de Bundesliga jucate acasa. Nils Petersen isi continua evolutiile bune in tricoul „alb-negru” si are deja doua goluri in start de sezon.

Werder Bremen.

A inceput slab sezonul, cu o infrangere suferita cu 1-4 acasa in fata lui Hertha. A trecut insa rapid peste acel esec si a adunat sase puncte din meciurile cu Bielefeld si Schalke. Dupa ce in stagiunea trecuta abia s-a salvat de la retrogradare, acum pare sa aiba prestatii promitatoare, insa ramane de vazut cat poate sa fie de constanta.

E interesant faptul ca a castigat patru din precedentele cinci deplasari efectuate in campionat. De asemenea, in 2020 are o singura deplasare in care n-a marcat gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Freiburg (4-4-2): Muller – Schmid, Lienhart, Heintz, Gunter – Santamaria, Hofler, Sallai, Grifo – Holer, Petersen.

Werder Bremen (4-3-3): Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Friedl, Augustinsson – Eggestein, Mbom, Bittencourt – Chong, Sargent, Fullkrug.

Vezi toate cotele pentru Freiburg – Werder Bremen!

Absenti.

  • Freiburg: Abrashi, Flekken, Haberer.
  • Werder Bremen: -.

Istoric Confruntari Directe.

Werder a scos patru puncte din meciurile directe din sezonul trecut si a castigat duelul disputat in deplasare. Au trecut doi ani jumate de la ultimul succes a lui Freiburg.

Pontul la partida Mainz – Leverkusen: cota 1.80!

Ponturi pariuri Freiburg – Werder Bremen – DBook.

Patru din precedentele sase intalniri directe disputate in campionat au cam fost lipsite de spectacol si s-au incheiat cu sub 2.5 goluri.

Desi Bundesliga este un campionat al golurilor multe, observam ca multe din meciurile lui Freiburg sunt lipsite de spectacol. De altfel opt din precedentele zece partide jucate de Freiburg acasa au fost de sub 2.5 goluri.

In acest duel se intalnesc doua echipe destul de apropiate ca valoare si ma astept sa vedem un joc foarte tacticizat, fara mari reusite ofensive.

Ma atrage si cota la under, care e de peste 2.00.

Pronostic Freiburg – Werder Bremen: Sub 2.5 goluri – 2.05