Fulham – Leeds ponturi pariuri 19.03.2021

Fulham Leeds Ponturi Pariuri

Fulham vs Leeds sau un meci care poate scoate echipa lui Scott Parker din zona retrogradarii pentru prima data de la inceputul sezonului. Partida se va disputa vineri seara de la ora 22.00 pe Craven Cottage din Londra si poate fi urmarita pecanalul Eurosport 2.

Fulham Leeds Ponturi Pariuri

Fulham.

Ocupa locul 18 in Anglia Premier League dupa 29 de etape disputate cu 26 de puncte, la doua lungimi insa de salvarea de la retrogradare, prima echipa aflata deasupra liniei rosii este Newcastle cu 28.

Vine dupa un esec 0-3 pe terenul liderului Manchester City, insa este doar al doilea esec contabilizat in precedentele 8 partide din campionat, un parcurs bun dat fiind startul sezonului.

Pe Craven Cottage insa are o victorie in ultimele 12 partide, iar 8 dintre acestea nu a reusit sa inscrie, poate fi incercat pe biletul zilei azi oaspetii +1.5 goluri.

Leeds.

In ciuda faptului ca au promovat impreuna din Championship formatia oaspete nu are inca grijile retrogradarii asemeni adversarei sale din acest joc, dupa 28 de etape este pe locul 12 cu 36 de puncte la o distanta confortabila de zona rosie.

Forma de moment insa nu il multumeste pe Marcelo Bielsa, elevii sai au castigat un singur joc, 3-0 cu Southampton, din precedentele 6 jucate in campionatul englez de fotbal, iar in ultimele 3 nu au reusit sa inscrie.

Albii sunt o echipa de totul sau nimic pe teren strain unde pana acum au contabilizat 6 victorii si 8 infrangeri, in 14 jocuri, golaveraj 24-29.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Fulham (4-4-2): Areola – Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina – Reid, Lemina, Reed, Lookman – Maja, Cavaleiro.

Leeds (4-5-1): Meslier – Ayling, Llorente, Cooper, Dallas – Harrison, Klich, Phillips, Rodrigo, Raphinha – Bamford.

Vezi aici toate cotele pentru Fulham – Leeds!

Absenti.

Fulham: Bobby Decordova-Reid, Tom Cairney, Marek Rodak – probleme medicale.

Leeds: Adam Forshaw, Pablo Hernandez – probleme medicale.

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castiga de Leeds dupa un spectaculos 4-3, in sezonul precedent pe cand evoluau in Championship fiecare formatie si-a castigat meciul de pe teren propriu.

Fulham nu a pierdut ultimele 4 jocuri directe cu Leeds de pe Craven Cottage, doua remize si doua victorii au fost rezultatele obtinute.

Ponturi pariuri Fulham – Leeds – Lily84.

Fulham nu a marcat in 8 din ultimele 12 jocuri de acasa, dar a reusit totusi sa isi creeze bune oportunitati de a marca, sansele de sparge gheata in fata lui Leeds sunt desul de mari, oaspetii au primit gol in 9 din anterioarele 10 deplasari.

Echipa pregatita de Marcelo Bielsa se concentreaza cu precadere pe faza de atac, acolo unde participa toti jucatorii de camp, neglijand deseori defensiva, acest aspect poate fi speculat de londonezi.

Cele doua formatii au oferit infruntari directe specatculoase de regula pe aceasta arena, in 3 din precedentele 4 s-au consemnat goluri la ambele porti.

Iti recomand sa joci pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Fortuna, unde vei avea parte de o oferta variata si cote excelente. Nu ai cont aici? Vezi din articolul Cum imi fac cont la Fortuna cum poti sa te inregistrezi si tu.

Pronostic Fulham – Leeds: Ambele echipe inscriu cota 1.78