Fulham – Tottenham ponturi pariuri 04.03.2021

Fulham Tottenham Ponturi Pariuri

Stadionul „Craven Cottage” din Londra va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 33 de Anglia Premier League, dintre Fulham si Tottenham. Partida va incepe de la ora 20:00, Tottenham fiind usor favorita la victorie, avand o cota de 2.00 la Fortuna. Nu ai cont aici? Vezi din articolul Cum imi fac cont la Fortuna cum poti sa te inregistrezi si tu.

Fulham Tottenham Ponturi Pariuri

Fulham.

Se afla pe pozitia a 18-a, avand 23 de puncte, cu 3 mai putin decat Brighton si Newcastle. E neinvinsa in ultimele 5 runde, luand 9 puncte din aceste partide, 2 victorii si 3 remize.

A remizat in precedentul joc, in deplasare, cu Crystal Palace, scor 0:0, un meci in care a fost echipa mai buna, avand 16 ocazii de gol si 4 suturi pe poarta, fata de 3 ocazii avute de gazde.

Tottenham.

Ocupa pozitia a 8-a, avand 39 de puncte, fiind la egalitate cu Aston Villa, londonezii avand un golaveraj usor mai bun.

Are doar 2 victorii in ultimele 5 runde, inregistrand si 3 infrangeri, victoriile venind cu West Brom si Tottenham. Bale a marcat o dubla in meciul cu Burnley, celelalte doua goluri fiind inscrise de Lucas si Kane.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Fulham (4-2-3-1): Areola; Robinson, Adarabioyo, Andersen, Tete; Anguissa, Reed; Lookman, Loftus-Cheek, Cavaleiro; Maja.
Tottenham (4-2-3-1): Llloris; Reguillon, Alderweireld, Sanchez, Aurier; Ndombele, Hojbjerg; Heung-Min Son, Moura, Bale; Kane.

Absenti.

Fulham: Tom Cairney (accidentat), Marek Rodak (accidentat).
Tottenham: Giovanni Lo Celso (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

3 victorii are Tottenham in precedentele 4 intalniri directe, cele din ultimii 5 ani de zile, remizand insa in turul campionatului, scor 1:1. Tottenham a deschis scorul in minutul 25, prin Kane, Cavaleiro fiind cel care a egalat pentru Fulham, in minutul 74.

Ponturi pariuri Fulham – Tottenham -> Ramses90.

Tottenham e favorita la victorie in opinia mea si cred ca vor reusi sa faca un meci bun, un meci din care sa iasa neinvinsa castigand macar o repriza, asa cum s-a intamplat si in tur, cand Kane a facut ca Spurs sa aiba 1:0 la pauza.

Sunt sanse bune ca Spurs sa si castige acest meci, insa rezultatele bune ale lui Fulham ma face sa fiu ceva mai precaut, Fulham fiind neinvinsa de 5 runde, in timp ce Tottenham a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri de campionat.

Tottenham are nevoie sa nu piarda acest joc, acestia venind dupa 2 victorii la rand in toate competitiile, fiind absolut necesar sa bifeze un rezultat pozitiv in acest joc.

Pronostic Fulham – Tottenham & Cota: Tottenham castiga oricare repriza – 1.51