Gaz Metan – Arges ponturi pariuri 30.04.2021

Gaz Metan Medias si FC Arges Pitesti se vor infrunta vineri seara in cadrul etapei a 5-a din Romania Liga 1 – play-out, intr-un veritabil derby pentru cupele europene. Meciul va avea loc cu incepere de la ora 17.30 si poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport Plus.

Gaz Metan Medias.

Gruparea sibiana a trecut cu bine se pare peste problemele financiare care au permis majoritatii jucatorilor din sezonul trecut sa isi gaseasca alt angajament, nu a mai prins un loc in play-off, insa nu are mari emotii cu retrogradarea, are 9 puncte de retrogradarea directa.

Vine dupa doua victorii, 4-1 pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti si 2-1 in deplasarea de la Hermannstadt, rezultate excelente care confirma forma buna din play-out unde nu a pierdut decat un singur joc.

Cei mai buni marcatori ai sai in actualul campionat sunt Ronaldo Deaconu cu 8 reusite si Ricardo Valente Oliveira cu 6, urmatorii in acest top nu depasesc doua reusite.

In 2021 a disputat 10 partide pe teren propriu, nu a pierdut insa decat 3, intre adversare le-a avut pe CFR Cluj si Universitatea Craiova, totusi ar trebui evitate pronosticuri pentru biletul zilei azi bazate pe un rezultat pozitiv al ardelenilor.

FC Arges Pitesti.

La inceputul sezonului majoritatea specialistilor ii vedeau pe vulturii violeti ca principalii candidati la retrogradare, insa elevii lui Andrei Prepelita si Mihai Ianovschi par sa infirme pana acum toate calcule hartiei.

Ocupa locul 8 in play-out cu 27 de puncte avand un avans mai mult decat linistitor fata de zona rosie a Ligii 1, in plus jocul formatiilor aflate la retrogradare nu ii dau mari emotii ca pot recupera ecartul existent.

Ultimele doua etape au confirmat faptul ca argesenii sunt cel putin o nuca tare sezonul actual, victorii 1-0 in deplasare cu Astra Giurgiu, respectiv 4-1 acasa cu UTA Arad.

Continua astfel forma foarte buna din 2021, cand din 18 infruntari nu a pierdut decat 3, obtinand rezultate pozitive in fata unor adversare mult mai bine cotate precum „U” Craiova, FCSB, Sepsi sau Botosani.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Gaz Metan (4-4-2): Plesca – Trif, Yuri, Larie – Butean,De Moura, Deaconu, Velisar, Alceus – Morar, Nitu.

Arges (4-2-3-1): Greab – Musat, Maric, Turda, Tofan – Serban, Meza Colli – Grecu Palic, Draghici – Malele.

Vezi aici toate cotele pentru Gaz Metan – Arges!

Absenti.

Gaz Metan: Mihai Teja (antrenor) – suspendat.

Arges: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

De actualitate sunt partidele directe disputate in sezonul regular, din care Gaz Metan a obtinut 4 puncte, gratie victoriei de pe teren propriu si unei remize scoase in deplasare.

Ponturi pariuri Gaz Metan – Arges – Lily84.

Gaz Metan Medias are sansa de a intra in lupta pentru cupele europene, in acelasi timp cu un succes se departeaza de zona retrogradarii, oricare dintre aceste obiective pot fi in grafic doar in cazul unei victorii, o remiza nu o ajuta foarte mult.

FC Arges de cealalta parte este intr-o forma foarte buna dupa ce a castigat precedentele doua jocuri, va veni in Ardeal doar cu gandul de a-si trece in cont toate cele 3 puncte.

In aceste conditii mizez pe o partida deschisa la Medias, defensivele nu sunt tocmai bine organizate in Liga 1, comit destul de multe erori, din acest motiv atacantii au des ocazia de marca in poarta adversa.

Pontul propus de mine are cea mai buna cota la casa de pariuri online Winmasters, unde primesti si un bonus de bun venit de 550 lei! Daca nu ai un cont aici iti poti deschide unul acum. Vezi toti pasii necesari in articolul Cum imi fac cont la Winmasters.

Pronstic Gaz Metan – Arges: Total goluri marcate in meci peste 2.5 cota 2.70