Caută
Close this search box.

Gaz Metan – Botosani ponturi pariuri 23.10.2020

Gaz Metan - Botosani pronosticuri fotbal

Pe stadionul din Medias se va juca o partida intre doua echipe cu un joc foarte imprevizibil, care spera sa ocupe o pozitie cat mai sus in clasament in acest sezon de Liga 1. K-boom v-a pregatit un pronostic care va poate aduce un profit bunicel!

Gaz Metan - Botosani pronosticuri fotbal

Elevii lui Dusan Uhrin Jr. vor intalni vineri seara de la ora 18.00 pe moldovenii de la Botosani intr-un meci destul de important pentru moralul celor doua echipe, meci ce va fi televizat pe Digi Sport 1.

Gaz Metan.

Din pacate vine dupa o serie de 4 meciuri fara victorie, cu 3 infrangeri si un rezultat de egalitate. Ultima victorie fiind cea din deplasarea de la Iasi cu scorul de 4-1. Spera din nou sa sparga gheata si sa castige cele 3 puncte in meciul din aceasta seara.

Pentru moment ocupa locul 12 cu doar 7 puncte in cele 7 runde disputate si cu un golaveraj negativ, cu 9 goluri marcate si 10 primite. Pe teren propriu are o victorie cu Arges, o infrangere cu Dinamo si un rezultat de egalitate cu Hermannstadt.

Nicolao Dumitru este cel mai bun marcator din acest inceput de sezon, cu 3 goluri marcate.

Botosani.

Infrangerea surprinzatoare din Europa League a moldovenilor, impotriva celor de la Shkendija, se pare ca le-a marcat evolutia din meciurile ce au urmat si i-a determinat pe conducatorii moldovenilor sa renunte la cativa jucatori importanti.

Desi in conditiile in care se afla este destul de greu, spera in continuare sa obtina si in acest sezon cel putin aceeasi performanta realizata in sezonul trecut de Liga 1, cand a ocupat locul 4, reusind de asemenea sa se califice in cupele europene.

Marko Dugandzic a ocupat locul 5 in clasamentul marcatorilor din Play-Off, cu 4 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Gaz Metan (4-1-4-1): Buzbuchi – Velisar, Baco, Larie, Butean – Yuri – Costea, Valente, Deaconu, Romeo – Dumitru.

Botosani (4-3-3): Hankic – Plamada, Chindris, Seroni, Tiganasu – Ongenda, Florescu, Croitoru – Fili, Keyta, Roman.

Vezi toate cotele pentru Gaz Metan – Botosani!

Absenti.

  • Gaz Metan: Nu este cazul.
  • Botosani: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat la Botosani, si a fost castigata de gazde cu scorul de 4-1.

Ponturi pariuri Gaz Metan – Botosani – K-boom.

Vineri seara vom avea cu siguranta o partida destul de dificil de anticipat, avand in vedere inconstanta aratata de catre cele doua echipe care nu si-au regasit inca ritmul de joc. Totusi mizez pe ambitia acestora de a demonstra ca vor mai mult si vom vedea o partida spectaculoasa cu faze frumoase la ambele porti care se vor concretiza cu goluri.

Am ales un pronotic marca Superbet cu Ambele echipe inscriu sau 3+, avand in vedere ca ambele echipe au o medie destul de buna de goluri in partidele jucate. Gaz Metan a avut parte de acest pronostic in ultimele 2 meciuri jucate pe teren propriu, iar moldovenii au ajuns la 5 deplasari consecutive in care s-au marcat goluri in ambele porti.

Pronostic Gaz Metan – Botosani: GG sau 3+ – 1.64