Gaz Metan – Voluntari ponturi pariuri 12.01.2021

Gaz Metan - Voluntari - pronosticuri pariuri 17042021

In debutul returului din Liga 1 vom avea un duel intre 2 dezamagiri ale acestui sezon, 2 echipe aflate in partea de jos a clasamentului. In ciuda problemelor pe care le au ambele combatante ma astept sa vad un meci foarte incrancenat!

Gaz Metan - Voluntari ponturi pariuri

Partida de pe stadionul Gaz Metan va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit un pronostic cu cota de 1.55 si il va juca la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online din Romania.

Gaz Metan.

Nu trece prin cea mai buna perioada, dar totusi jucatorii ramasi incearca sa uite de probleme si sa o duca pe aceasta cat mai departe de zona fierbinte a clasamentului. Surprinzator a reusit sa castige in ultima etapa cu Viitorul, cu scorul de 1-0.

In acest moment ocupa locul 12 cu 16 puncte si cu un golaveraj negativ, cu 19 goluri marcate si 26 primite. Victoria din ultima etapa este si singura pe teren propriu in precedentele 5 disputate.

Pentru moment nu au fost adusi jucatori importanti, in schimb au plecat: atacantul Sanoh si mijlocasul Droppa la Voluntari, iar Smola a fost imprumutat in Cehia. Nicolao Dumitru este cel mai bun marcator al echipei, acesta reusind sa o bage de 7 ori „in ate”.

Voluntari.

Nu reuseste sa isi gaseasca ritmul in campionat ajungand la 5 meciuri fara victorie, 3 infrangeri si 2 singur rezultate de egalitate. Acest parcurs dezastruos o tine pe echipa ilfoveana pe locul 13, la un punct distanta de adversara din aceasta etapa.

Ultima victorie inregistrata a fost in meciul cu Poli Iasi, una zdrobitoare, cu scorul de 4-0. In deplasare are o singura victorie, cea din partida cu giurgiuvenii de la Astra.

Droppa Lukas si Marius Briceag sunt cele mai importante transferuri ale echipei in aceasta pauza. De asemenea au renuntat la serviciile lui Eric.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Gaz Metan (3-4-3): Plesca – Horj, Baco, Yuri – Loembet, Junior, Chamed, Butean – Horsia, Valente, Costea.

Voluntari (4-3-3): Rimniceanu – Costin, Balaur, Achim, Vlad – Ricardinho, Bortoneanu, Pablo – Gradinaru, Jefte, Mailat.

Absenti.

  • Gaz Metan: Dumitru si Butean.
  • Voluntari: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa a avut loc la Voluntari in Cupa Romaniei si a fost castigata de echipa oaspete cu scorul de 6-0.

Ponturi pariuri Gaz Metan – Voluntari – K-boom.

Marti dupa amiaza se vor intalni doua echipe greu incercate in acest sezon de lipsa banilor si implicit a jucatorilor de valoare. Am analizat toate pronosticurile posibile si am ales unul destul de safe in care Gaz Metan sa nu piarda si sa se marcheze sub 4.5 goluri in meci. Echipa gazda este neinvinsa in precedentele 2 partide.

De asemenea in ultimele 6 etape disputate de Voluntari aceasta nu a reusit sa castige vreuna. Gaz Metan este neinvinsa in cele 7 dueluri directe jucate pe acest teren, si doar intr-unul singur s-au marcat mai mult de 4 goluri. Nu cred ca Gaz Metan va reusi sa se mai impuna la un scor atat de mare ca in partida din cupa, 6-0, dar am incredere ca nu va pierde.

Pronostic Gaz Metan – Voluntari: 1X si Sub 4.5 goluri in meci – 1.55.