Genoa – Atalanta ponturi pariuri 15.05.2021

Stadio Luigi Ferraris din Genoa va gazdui sambata dupa amiaza de la ora 16:00, partida dintre Genoa si Atalanta, doua echipe cu parcursuri diferite in acest sezon, prima luptandu-se pentru evitarea retrogradarii, iar oaspetii au avut ca obiectiv o noua calificare in Liga Campionilor. Te invit sa citesti articolul pentru a afla detalii si date statistice despre acest duel!

K-boom v-a pregatit un pronostic din Serie A, de tipul combo, pe care il va juca la Betano, o casa de pariuri unde poti chiar sa urmaresti live meciuri online.

Genoa.

Vine dupa 3 puncte castigate in deplasarea de la Bologna, reusind sa marcheze in fiecare repriza cate un gol, prin Zappacosta si Scamacca. Se afla pe locul 14 in acest moment, la 8 puncte distanta de prima pozitie retrogradabila, astfel fiind salvata matematic de la o posibila retrogradare.

In ultimele 4 etape le-a oferit suporterilor una calda, una rece, impartind victoriile cu infrangerile. Are un singur esec in ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu.

Cel mai bun jucator ofensiv al acesteia este italianul Mattia Destro, cu 11 goluri marcate si o singura pasa de gol oferita.

Atalanta.

Trece printr-o forma de invidiat pentru orice echipa, ajungand la 10 meciuri consecutive fara infrangere, cu 8 victorii si doar 2 rezultate de egalitate inregistrate. Acest parcurs incredibil a dus-o pana pe pozitia secunda in Serie A, la egalitate de puncte cu AC Milan. Detine cel mai bun atac, avand 86 de goluri marcate in cele 36 de partide disputate.

De asemenea in precedentele 5 deplasari a castigat de 3 ori si a obtinut 2 rezultate de egalitate.

Luis Muriel a impresionat cel mai mult in ofensiva acesteia, reusind sa inscrie de 22 de ori si sa ofere 8 pase de gol, 3 din aceaste goluri fiind marcate in ultimele 2 etape.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Genoa (4-3-3): Perin – Masiello, Zappacosta, Goldanga, Zapata – Badelj, Behrami, Strootman – Shomurodov, Pandev, Destro.
Atalanta (4-4-2): Gollini – Palomino, Gosens, Romero, Hateboer – Malinovsky, De Roon, Freuler, Pessina – Zapata, Muriel.

Absenti.

  • Genoa: Biraschi, Criscito si Pellegrin.
  • Atalanta: Toloi.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in turul campionatului la Bergamo si s-a terminat la egalitate cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Genoa – Atalanta – K-boom.

Pentru sambata impreuna cu colegii mei v-am pregatit mai multe pronosticuri pe care le puteti combina pentru a va face un bilet cu o cota mai mare. Duelul acesta din Italia intre cele doua echipe care se afla la distanta de 36 de puncte una de cealalata, se anunta a fi unul interesant, dar cu o echipa oaspete, care pare a fi favorita clara . Am ales sa merg totusi pe un pronostic pe goluri, in care ambele echipe sa inscrie si sa avem minim 3 goluri in meci.

Genoa a ajuns la 10 meciuri consecutive in care a marcat cel putin o data, dar totusi nu cred ca va avea prea mari pretentii la obtinerea celor 3 puncte in acest duel. Echipa oaspete a ajuns la 4 deplasari la rand in care a incasat minim un gol si nu cred ca de aceasta data va face exceptie. In 5 din ultimele 6 confruntari directe jucate cu Genoa in calitate de echipa gazda, am avut goluri marcate in ambele porti si cel putin 3.

Pronostic Genoa – Atalanta: Ambele echipe sa inscrie si Peste 2.5 goluri – 2.00.