Genoa – Cagliari ponturi pariuri 24.01.2021

genoa - cagliari ponturi pariuri

Stadio Comunale Luigi Ferraris va fi duminica dupa amiaza gazda duelului dintre Genoa si Cagliari. Cele doua grupari urmeaza sa se intalneasca de la ora 16:00 intr-un meci din etapa a 19-a din Serie A.

genoa - cagliari ponturi pariuri

Am ales sa pariez pe acest meci la Betano. Pontul meu este de tipul 1X2, insa la aceasta casa de pariuri online ai si alte optiuni de pariere, chiar si pe cornere sau cartonase.

Genoa.

Ramane si in aceasta stagiune o echipa capabila sa se lupte doar pentru salvarea de la retrogradare. Momentan este deasupra „zonei fierbinti” a ierarhiei, insa distanta nu e deloc mare, de doar un singur punct. E clasata pe locul 16 si a adunat 15 puncte in 18 confruntari.

In precedentele sapte runde a avut prestatii foarte bune si a fost invinsa doar de doua ori. Are si doua victorii in acest interval, cu Spezia si Bologna. A surprins pe toata lumea prin faptul ca a rezistat in etapa trecuta pe terenul Atalantei, scorul final fiind cel de 0-0.

In precedentele opt partide de acasa n-are decat un succes. Sa nu uitam insa ca le-a intalnit recent pe teren propriu pe Juve, Milan si Lazio, iar din confruntarile cu ultimele doua echipe mentionate a scos cate un punct.

Cagliari.

Ocupa un loc surprinzator de slab, fiind pozitionata chiar sub Genoa. Se afla la egalitate de puncte cu prima echipa clasata pe o pozitie retrogradabila. Situatia nu este una deloc buna, iar in acest meci se pare ca Eusebio di Francesco isi joaca locul pe banca tehnica.

Echipa traverseaza o serie neagra de cinci esecuri consecutive. In acest interval le-a intalnit pe Roma, Napoli si Milan, dar a avut in fata si adversare abordabile, precum Fiorentina si Benevento. Ultimul succes a fost obtinut pe sapte noiembrie.

Defensiva se prezinta la un nivel foarte scazut, iar in precedentele cinci meciuri a luat in medie peste doua goluri pe intalnire. Nici de la mijloc in sus jucatorii n-au prea dat randament, astfel ca trebuie schimbat ceva in jocul si atitudinea lor.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Genoa (3-5-2): Perin – Masiello, Radovanovic, Criscito – Zappacosta, Lerager, Badelj, Strootman, Czyborra – Shomurodov, Pjaca.

Cagliari (4-3-2-1): Cragno – Zappa, Walukiewicz, Godin, Lykogiannis – Nandez, Marin, Duncan – Nainggolan, Joao Pedro – Pavoletti.

Absenti.

  • Genoa: Biraschi, Cassata, Destro, C. Zapata.
  • Cagliari: Carboni, Faragò, Luvumbo, Rog.

Istoric Confruntari Directe.

  • Trei din ultimele patru meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri.
  • Cagliari nu s-a mai impus in deplasare din 2014.

Ponturi pariuri Genoa – Cagliari – DBook.

Cagliari are nevoie disperata de puncte dupa rezultatele din ultima perioada, iar acum pare a avea in fata o adversara la indemana, pe care poate chiar s-o invinga desi joaca in deplasare.

Genoa e intr-o forma mai buna, insa nu joaca grozav si in multe meciuri a avut sincope mai ales pe faza de constructie.

Cagliari n-are deloc o echipa rea si cred ca Eusebio di Francesco inca poate sa-i ridice nivelul, de aceea ma astept ca mai ales in acest meci atat tehnicianul, cat si jucatorii sa fie foarte motivati.

Asadar, vad aici un meci de X2. Voi ce ponturi de 1X2 credeti ca sunt cele mai bune pentru duminica? Va astept parerea in comentarii!

Pronostic Genoa – Cagliari X2 – 1.67!