Genoa – Spezia ponturi pariuri 24.04.2021

Forma Catalin: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Catalin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Cele 2 formatii sunt vecine in clasament si ma astept ca ambele sa traga tare pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc fiindca sunt foarte aproape de zona rosie. La finalul sezonului se poate dovedi ca aceasta sa fi fost o confruntare de 6 puncte. Ma astept sa vedem multe ocazii de gol la ambele porti si de aceea am ales sa merg pe un pont de pe piata golurilor.

Spezia Genoa Ponturi Pariuri 23122020

Genoa.

Are emotii mari pe acest final de sezon fiindca este la o distanta de numai 5 puncte de prima pozitie retrogradabila si asta se datoareaza in mare parte ultimelor rezultate.

Prin asta ma refer la faptul ca in ultimele 4 jocuri de campionat are 2 infrangeri si 2 rezultate de egalitate si cred ca ar fi trebuit sa scoata mai mult din acele remize fiindca a avut adversari modesti.

Nu a impresionat nici din punct de vedere ofensiv si nici defensiv fiindca a marcat numai 35 de goluri si a primit 48.

Spezia.

In urma cu aproximativ 2 luni avea un avans destul de considerabil fata de zona rosie, insa in acest moment se regaseste la o distanta de numai 5 puncte.

In deplasare este marea problema a acestei echipe fiindca pana acum are 9 infrangeri pe teren strain, in acest moment venind dupa 5 infrangeri consecutive.

Pot spune ca s-a descurcat bine pe partea ofensiva fiindca a inscris 42 de goluri, dar are mari probleme in aparare pentru ca a incasat 60.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Genoa (3-5-2): Perin – Criscito, Radovanovic, Masiello – Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Biraschi – Pandev, Destro.

Spezia (4-3-3): Provedel – Marchizza, Terzi, Ismajli, Ferrer – Estevez, Ricci, Maggiore – Agudelo, Piccoli, Farias.

Absenti.

Genoa: L. Pellegrini (accidentat).

Spezia: Tot lotul disponibil.

Istoric confruntari directe.

Cele 2 echipe s-au intalnit de mai multe ori pana acum, insa o singura data recent. Este vorba despre partida din tur atunci cand Genoa s-a impus cu 2-1 in deplasare. Daca esti de parere ca vor inscrie din nou ambele echipe, ai o cota de 1.74 la 888Sport.

Ponturi pariuri Genoa – Spezia – Catalin.

Cred ca sunt toate conditiile sa avem parte de un meci spectaculos si anume: faptul ca punctele puse in joc sunt foarte importante pentru ambele formatii, ambele echipe vin dupa mai multe meciuri in care s-au inscris multe goluri, partida tur a fost de peste 2.5 goluri.

In acest moment ambele echipe vin dupa 5 meciuri in care au inscris ambele echipe implicate.

De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 3 goluri, asa cum s-a intamplat si in tur.

Pronostic Genoa – Spezia: 3+ cota 2.12

Leave a Comment: