Genoa – Udinese ponturi pariuri 22.01.2022

genoa udinese ponturi pariuri

Genoa o va infrunta sambata pe Udinese in cadrul etapei a 23-a din Italia Serie A. Partida se va disputa cu incepere de la ora 16.00 pe Stadio Luigi Ferraris si poate fi urmarita pe canalele Digi Sport si Look Sport+.

genoa udinese ponturi pariuri

Genoa

Face un sezon foarte slaba pana acum in Serie A, unde dupa 22 de runde dispuate este penultima in clasament, are 12 puncte, la 6 distanta de salvare, de evitat ponturi Italia pe victorie sa.

Vine dupa doua infrangeri, 6-0 in deplasare contra Fiorentinei si un 0-1 chiar pe Stadio Luigi Ferraris cu Spezia, ajungand astfel la 19 etape consecutive fara victorie in campionat.

Alexander Blessin a fost numit miercurea aceasta antrenor al Grifonilor, acesta inlocuindu-l pe Andriy Shevchenko, va al 4-lea tehnician care ii va pregati pe genovezi in actualul sezon.

De asemenea Genoa are a doua cea mai slaba defensiva din Serie A, iar pe teren propriu are 12 runde fara victorie.

Udinese

Sta mult mai bine in clasament fata de adversara sa, are 23 de puncte si ocupa locul 14, unul ferit deocamdata de grijile retrogradarii.

Zebrele vin dupa doua infrangeri, una destul de drastica chiar pe Dacia Arena, un 6-2 in fata Atalantei, urmatoarea a fost un 2-0 pe terenul lui Juventus Torino.

Deplasarile nu sunt punctul sau forte cu doar doua victorii obtinute, in acelasi timp a marcat 15 goluri fiind pe locul 10 in acest top al reusitelor de pe teren strain.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Genoa (3-5-2): Sirigu – Vazquez, Bani, Vanheusden – Ghiglione, Melegoni, Badelj, Sturaro, Calafiori – Caicedo, Destro.

Udinese (3-5-1-1): Padelli – Nuytinck, Becao, Perez – Soppy, Arslan, Walace, Makengo, Udogie – Deulofeu – Beto.

Vezi aici toate cotele pentru Genoa – Udinese!

Absenti.

Genoa: Nicolo Rovella, Hernani, Yayah Kallon, Valon Behrami – accidentati.

Udinese: Roberto Pereyra – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Partida tur de pe Dacia Arena s-a terminat nedecis, scor 0-0. Udinese nu a mai pierdut in fata Grifonilor din 2016, de atunci avand loc 11 infruntari directe. Zebrele au castigat 6 meciuri, alte 5 terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Genoa – Udinese >>> Lily84.

Un meci in care oaspetii pornesc cu prima sansa in opinia mea, chiar daca nu au avut rezultate foarte bune in deplasare sezonul actual.

Genoa a schimbat antrenorul saptamana aceasta, dar nu vad cum ar putea aceasta aduce un plus atat de repede in jocul sau.

Gazdele au una dintre cele mai slabe defensive din Serie A, iar in partidele Grifonilor se inscriu in medie 3 goluri.

Udinese de asemenea ofera meciuri spectaculoase cu 3.2 reusite in medie, un motiv in plus sa mizez pe piata de goluri.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Netbet. Citeste din articolul Cod bonus Netbet cum poti lua bonusul de 500 LEI la inregistrare!

Pronostic Genoa – Udinese: Udinese sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.95