Georgia – Grecia ponturi pariuri 09.10.2021

georgia grecia ponturi pariuri

Singura nationala neinvinsa in grupa B a calificarilor de Campionat Mondial, Grecia, joaca la ultima clasata in acest weekend. Georgia – Grecia se joaca sambata, de la ora 19:00, pe Batumi Arena (Georgia). In precedenta intalnire directa din aceasta grupa, cele 2 reprezentative au remizat; se va inregistra un rezultat de egalitate si de aceasta data? VEZI in continuarea articolului care este recomandarea mea!

georgia grecia ponturi pariuri

Georgia.

Este ultima in clasament cu doar 1 punct (0 victorii, 1 rezultat de egalitate si 4 infrangeri). Defensiva reprezinta unul dintre punctele slabe; a incasat minimum 1 gol in toate cele 5 meciuri jucate pana acum in aceste calificari.

Otar Kiteishvili, jucatorul celor de la Sturm Graz, nu s-a refacut dupa accidentare si a fost exclus din lot. In locul acestuia a fost selectionat atacantul lui APOEL Nicosia, Giorgi Kvilitaia.

Grigol Chabradze si Guram Kashia nu vor putea evolua in acest meci deoarece sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

Grecia.

S-a descurcat destul de bine in aceste preliminarii. Dupa cele 4 runde pe care le-a jucat a acumulat un total de 6 puncte – locul 3 (1 succes, 3 egaluri si 0 esecuri), fiind la 3 puncte in spatele ocupantei locului secund si la 7 puncte in spatele liderului Spania (cu mentiunea ca Spania are jucate 6 meciuri).

Anastasios Bakasetas, jucatorul lui Trabzonspor, este principalul marcator in aceste calificari; el a marcat 2 din cele 5 goluri ale nationalei. Sanse mari ca acesta sa se regaseasca printre titularii de sambata.

In fiecare din ultimele 8 partide pe care le-a disputat (oficiale si amicale), a marcat, insa in acelasi timp a si incasat gol.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Georgia (4-2-3-1): Mamardashvili – Kababadze, Khocholava, Giorbelidze, Azarov – Aburjania, Kankava – Mikautadze, Tsitaishvili, Mamuchashvili – Kvilitaia.

Grecia (3-4-3): Vlachodimos – Chatzidiakos, Mavropanos, Tzavellas – Androutsas, Mantalos, Bouchalakis, Tsimikas – Bakasetas, Pavlidis, Douvikas/Tzolis.

Absenti.

  • Georgia: Otar Kiteishvili, Grigol Chabradze si Guram Kashia.
  • Grecia: Zeca, Douvikas (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • 2 din ultimele 3 intalniri directe s-au incheiat la egalitate. La X final si in acest joc, se da cota 3.00 la Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod promo Fortuna.
  • In fiecare din precedentele 3 dispute directe s-a marcat din ambele tabere.

Ponturi pariuri Georgia – Grecia – ionel_iulian94.

Ma astept ca traditia sa continue si sa vedem si de aceasta data minimum 1 gol marcat din ambele parti. Din categoria pronosticuri CM2022, predictia GG este cotata cu 2.12 la Fortuna.

Pentru a nu pierde contactul cu primele 2 clasate si pentru a ramane cu sanse reale de calificare, Grecia se vede obligata sa castige acest meci.

Nationala Greciei vine o serie de 8 jocuri consecutive in care a marcat, dar a si incasat gol.

Referitor la Georgia, nationala pregatita de Willy Sagnol nu mai are nimic de pierdut si de aceea cred ca va incerca sa joace ofensiv si sa forteze la randul ei victoria.

Pronostic Georgia – Grecia & Cota: Ambele marcheaza – 2.12