Georgia – Kosovo ponturi pariuri 02.09.2021

georgia kosovo ponturi pariuri

Georgia si Kosovo sunt in cautarea primului succes in aceste Preliminarii de Campionat Mondial. Cele 2 nationale se intalnesc in meci direct, joi, de la ora 19:00, pe Batumi Arena (Georgia). Va reusi vreuna din nationale sa se impuna sau se vor anihila reciproc? VEZI in continuare care este propunerea mea!

georgia kosovo ponturi pariuri

Georgia.

A disputat 3 meciuri in aceste calificari; a inregistrat 2 infrangeri (cu Suedia si Spania) si 1 rezultat de egalitate (chiar in ultimul meci jucat, in deplasarea din Grecia). Defensiva a fost unul dintre punctele slabe, incasand gol in toate cele 3 jocuri.

Din cauza unei accidentari, atacantul lui Rubin Kazan, Khvicha Kvaratskhelia, a fost exclus din lot, in locul acestuia fiind adus Giorgi Tsitaishvili. Tsitaishvili, atacantul formatiei ucrainene Chernomorets Odessa, este la prima sa selectie la echipa nationala.

Levan Shengelia este suspendat pentru acest meci ca urmare a cartonasului rosu primit in partida cu Spania.

Kosovo.

Este fara punct in aceste calificari. A pierdut ambele jocuri pe care le-a disputat pana acum: 0-3 cu Suedia si 3-1 la Spania in etapa trecuta. Hekuran Kryezu a fost avertizat cu cartonas galben in ambele meciuri, ceea ce face ca acesta sa fie suspendat pentru jocul de joi.

Din lotul convocat de Bernard Challandes nu lipsesc vedetele: Vojvoda (Torino), Rashica (Norwich), Muriqi (Lazio), Rrahmani (Napoli), Valon Berisha (Reims) si Lirim Kastrati (Dinamo Zagreb).

Are o defensiva destul de vulnerabila; este cu cel putin 1 gol incasat in 9 din precedentele 11 meciuri oficiale.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Georgia (4-2-3-1): Loria – Kakabadze, Kashia, Khocholava, Giorbelidze – Kankava, Aburjania – Lobzhanidze, Kiteishvili, Kvaratskhelia – Kvilitaia.

Kosovo (4-1-4-1): Ujkani – Hadergjonaj, Vojvoda, Rrahmani, Aliti – Halimi – Rashica, Berisha, Celina, Rashani – Muriqi.

Absenti.

  • Georgia: Khvicha Kvaratskhelia, Levan Shengelia.
  • Kosovo: Hekuran Kryezu, Zeneli.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data.

Ponturi pariuri Georgia – Kosovo – ionel_iulian94.

Neavand un debut de preliminarii foarte reusit, ambele nationale vor cauta sa castige acest meci si din acest motiv cred ca vom asista la un joc aprins, cu multe duritati. Ca urmare, pariul zilei de la acest duel este Total cartonase peste 4.5.

Din categoria ponturi Preliminarii Campionatul Mondial de joi, predictia Total cartonase peste 4.5 este cotata cu 1.70 la agentia de pariuri sportive online, Betano.

Atat Georgia, cat si Kosovo, au fost destul de vulcanice in acest inceput de calificari, fiecare nationala incasand pana acum 1 cartonas rosu. Nici la capitolul cartonase galbene cele doua reprezentative nu stau rau, fiecare avand o medie de peste 2 cartonase galbene incasate pentru ultimele 2 runde.

Pronostic Georgia – Kosovo & Cota: Total cartonase peste 4.5 – 1.70