Germania – Islanda ponturi pariuri 25.03.2021

Germania Islanda Ponturi Pariuri

Joi seara vom avea parte de debutul celor doua selectionate in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din Qatar din 2022, intr-un duel care se anunta a fi foarte dezechilibrat. Ce credeti vor reusi islandezii sa ii impiedice pe nemti inca din prima etapa!?.

Germania Islanda Ponturi Pariuri

Pentru acest duel K-boom v-a pregatit un pronostic pe goluri cu cota de 1.60, pe care il va juca la Unibet. Aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Germania.

Vine dupa o infrangere umilitoare in anul trecut, in deplasarea din Spania, cu scorul de 6-0, pentru ultima runda din Uefa Nations League. Aceasta infrangere a facut ca spaniolii sa termine pe prima pozitie la 2 puncte in fata nemtilor.

De asemenea in acest an va evolua la Campionatul European, alaturi de Franta, Portugalia si Ungaria, aceasta fiind cea mai grea grupa a Euro 2021. A suferit doar 2 infrangeri in ultimele 15 partide disputate, cele cu Olanda, si cu Spania.

Timo Werner a fost cel mai bun marcator al echipei in Uefa Nations League, reusind sa o bage in ate de 4 ori.

Islanda.

Se pare ca nu isi mai gaseseste ritmul deloc si nu mai seamana deloc cu cea care a evoluat la ultimul Campionat Mondial. A ajuns la 5 infrangeri consecutive, la fiecare meci incasand cel putin 2 goluri.

Nu a reusit sa se califice la Campionatul European din acest an, fiind invinsa in finala barajului de Ungaria cu scorul de 2-1. In preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 va evolua in grupa j, cu Liechenstein, Armenia, Macedonia de Nord, Romania si Germania.

In Uefa Nations League nu a obtinut vreun punct, marcand doar 3 goluri in cele 6 meciuri jucate, in schimb a incasat 17.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Germania (4-5-1): Neuer – Rudiger, Ginter, Klostermann, Halstenberg – Kimmich, Gundogan, Goretzka, Sane, Gnabry – Werner.

Islanda (5-3-2): Kristinsson – Sigurdsson, Amason, Skulason, Ingason, Hermannsson – Bjarnason, Sigurjonsson, Palsson – Bedvarsson, Gudmundsson.

Vezi aici toate cotele pentru Germania – Islanda!

Absenti.

Germania: Kroos, Muller, Khedira, Boateng, Humels, Draxler, Reus, Brandt, SUle, Rudy si Gosens.

Islanda: Saevarsson, Sigurdsson, Halfredsson, Finnbogason, Bjarnason, Kjartansson, Smarason, Jonsson si Siguroarson.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire directa a fost cea din 2003, pentru calificarile la Campionatul European, cand Germania a castigat cu scorul de 3-0.

Ponturi pariuri Germania – Islanda – K-boom.

In ciuda absentelor destul de multe a nemtilor, acestia raman in continuare favoriti clar in acest duel si nu cred ca va rata acest debut in preliminarii. Islanda nu mai are forta pe care a avut-o la Campionatul Mondial din 2018 fapt dovedit si prin ultimele 5 infrangeri avute. In acest duel mizez pe forta ofensiva pe care ne-a aratat-o de fiecare data nationala Germaniei si ma astept ca aceasta sa marcheaze in ambele reprize.

In 2 din precedentele 3 partide disputate de echipa gazda, aceasta a reusit sa inscrie cel putin un gol in fiecare repriza. In ultimele 2 partide jucate de Islanda, aceasta a primit cel putin cate un gol in fiecare parte a meciului si cu siguranta apararea acesteia va ceda in fata „Panzerului nemtesc”. Alaturi de colegii mei v-am pregatit pronosticuri pentru toate partidele importante din aceasta zi.

Pronostic Germania – Islanda: Germania marcheaza in ambele reprize cota 1.60