Germania – Polonia 5 predictii pariuri pentru meciul zilei de la EURO 2016

Stade France va fi gazda intalniri dintre ocupantele primelor doua locuri a grupei C si anume Germania si Polonia, meci ce se va disputa Joi 16 Iunie 2016 de la ora 22:00.

Chiar daca nemtii nu vor avea o partida facila astazi, sansele la victorie ale acestora raman in continuare foarte mari, iar o eventuala victorie a selectionatei din Germania primeste o cota de 1.55 la casa de pariuri sportive online Efortuna, in timp ce o victorie e polonezilor este cotata cu 6.51 la Betfair. De asemenea un rezultat de egalitate ne poate returna de 4 ori miza pariata, deoarece o remiza este cotata cu cota 4.00 la casa de pariuri Sportingbet.

In ceea ce priveste linia golurilor pentru acest meci, bookmakeri se asteapta la un meci cu multe goluri, astfel ca pentru tipul de pariu Peste 2.5 goluri beneficiem de o cota de 1.80 oferita de casa de pariuri Unibet, iar daca se vor marca mai putin de 2 goluri, ne putem dubla banii daca pariam pe cota de 2.04 oferita de Netbet pentru tipul de pariu Sub 2.5 goluri.
Pronosticuri pariuri cu incredere foarte mare pentru meciul Germania – Polonia: Peste 1.5 goluri, cota 1.25 la Sportingbet
Predictii fotbal cu incredere mare in partida Germania – Polonia: Germania castiga, cota 1.55 la Efortuna
Ponturi pariuri de incredere medie la intalnirea Germania – Polonia: Ambele marcheaza, cota 1.87 la Betfair
Predictie pariuri cu incredere mica in partida Germania – Polonia: Arkadiusz Milik marcheaza, cota 4.50 la Unibet
Pronostic Bomba pentru meciul Germania – Polonia: Germania castiga dupa ce va fi condusa, cota 7.75 la Netbet

Leave a Comment: