Germania U21 – Olanda U21 ponturi pariuri 27.03.2021

Germania U21 Olanda U21 Ponturi Pariuri

In runda a 2-a de la Campionatul European U21 se va juca derby-ul grupei A. Nationalele U21 ale Germaniei si Olandei se vor confrunta sambata, incepand cu ora 22:00. Reuseste reprezentativa U21 a Germaniei sa inregistreze al doilea succes din grupa? Vezi mai jos care este predictia mea!

Germania U21 Olanda U21 Ponturi Pariuri

Germania U21.

A debutat cu dreptul la acest turneu final; s-a impus cu 0-3 chiar in fata nationalei gazda, Ungaria U21. Cele 3 goluri ale nemtilor au fost marcate de Lukas Nmecha si Bote Baku (x2).

Ca urmare a rezultatului foarte bun inregistrat cu reprezentativa U21 a Ungariei, este destul de probabil ca tehnicianul Stefan Kuntz sa nu opereze modificari importante la nivelul primului 11.

Prezinta un bilant foarte bun pentru ultimele 5 jocuri; a inregistrat 4 victorii, 1 rezultat de egalitate si 0 esecuri. Este cu gol marcat in fiecare din ultimele 26 de jocuri. Ultima partida in care NU a marcat dateaza din 27.03.2018.

Olanda U21.

A disputat meciul precedent din grupa impotriva nationalei U21 a Romaniei. S-a terminat 1-1, golul olandezilor fiind marcat de Perr Schuurs in minutul 16.

Myron Boadu a inceput partida cu Romania U21 inca din primul minut, dar nu a avut o prestatie foarte buna. Astfel, sunt sanse insemnate ca de aceasta data tehnicianul Erwin van de Looi sa il titularizeze in atac pe Cody Gakpo.

Fundasul central al celor de la Lille, Botman, nu a evoluat in meciul din etapa trecuta. Insa, este o varianta de luat in calcul pentru primul 11 din acest joc.

La fel ca reprezentativa U21 a Germaniei, marcheaza des; este cu gol inscris in fiecare din ultimele 14 jocuri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Germania U21 (4-3-1-2): Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum – Baku, Dorsch, Maier – Burkardt – Nmecha, Berisha.

Olanda U21 (4-3-3): Scherpen – Zeefuik, Schuurs, Botman, Bakker – Reis, de Wit, Koopmeiners – Dilrosun, Gakpo, Kluivert.

Absenti.

  • Germania U21: nu sunt anuntate absente notabile fata de meciul din runda precedenta.
  • Olanda U21: nu sunt anuntate absente notabile fata de meciul din runda precedenta.

Istoric Confruntari Directe.

  • Reprezentativa U21 a Germaniei a castigat 3 din precedentele 4 intalniri directe; in fiecare din aceste ultime 4 jocuri a marcat cel putin 2 goluri.

Ponturi pariuri Germania U21 – Olanda U21 – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la meciul Germania U21 – Olanda U21 este GG.

Pentru ca ambele nationale sa puncteze de cel putin o data, se da cota 1.68 la Unibet. Daca pariezi din strainatate iti recomand sa citesti si articolul Case de pariuri Anglia ca sa vezi cele mai bune case pentru romanii din UK.

Dupa egalul inregistrat cu nationala U21 a Romaniei, reprezentativa Olandei U21 va cauta sa obtina cel putin o remiza din acest joc pentru a nu-si complica situatia si mai mult. Si cred ca va trebui sa inscrie de cel putin o data pentru a-si atinge scopul, deoarece Germania U21 a avut o evolutie foarte buna in etapa precedenta (a marcat 3 goluri).

Ambele nationale au jucatori de mare valoare in compartimentul ofensiv si ajung des la finalizare.

Pronostic Germania U21 – Olanda U21 & Cota: Ambele echipe vor inscrie – 1.68