Caută
Close this search box.

Germania U21 – Romania U21 ponturi pariuri 30.03.2021

Germania U21 Romania U21 Ponturi Pariuri

Romania U21 lupta pentru calificarea din grupa la Campionatul European de tineret, insa pare a avea o misiune infernala in fata Germaniei U21. Partida se disputa marti, la ora 19.00 si poate fi vazuta in direct la TVR 1.

Parerea mea este ca am gasit un pariu bun, care ne ofera o doza de siguranta. Cota este de 1.64 la Winmasters.

Germania U21.

Nemtii sunt favoriti in acest meci dar si la prima pozitie in grupa. Au 4 puncte dupa primele doua partide, castigand cu Ungaria U21 si remizand cu Olanda U21. Au avut si mult noroc cu olandezii, egaland in ultimele minute.

Germania U21 are un lot extraordinar si cu siguranta este una dintre formatiile care se pot bate pentru trofeu. Nu a impresionat insa in fata portocalei mecanice si tocmai de aceea romanii au sperante.

Aceasta echipa de tineret a Germaniei nu a pierdut nicio partida din ultimele 6 disputate. In 4 dintre ele a castigat.

Romania U21.

Tricolorii fac un turneu final extraordinar pana acum si ocupa locul secund in aceasta grupa. Nimic nu este insa terminat, chiar daca au 2 puncte in fata olandezilor. Au mare nevoie de victorie, dar in functie de jocul rezultatelor pot merge mai departe si cu o remiza.

Romania U21 a remizat cu Olanda U21 si a castigat cu Ungaria U21. A facut un meci senzational in fata ungurilor, care au avut si arbitrul de partea lor. Victoria este cu atat mai frumoasa, fiind obtinuta la mare lupta.

Tricolorii mici sunt neinvinsi de 4 partide, toate fiind GG. O sa recomand si eu mai jos tot pariuri pe goluri la Winmasters. Citeste articolul nostru Cod bonus Winmasters si vezi cum poti lua un bonus de 110%!

Adi Mutu este obligat sa se descurce fata doi jucatori de baza, capitanul Marin si atacantul Ganea.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Germania U21 (4-2-3-1) : Dahmen – Jakobs, Schlotterbeck, Pieper, Vagonman – Maier, Dorsch – Berisha, Ozcan, Baku – Nmecha.

Romania U21 (3-5-2) : Vlad – Harut, Ciobotariu,  Pascanu – Boboc, Olaru, Ciobanu, Oaida, Morutan – Adrian Petre, Matan.

Absenti.

Germania U21 : -.

Romania U21 : Marius Marin, Ganea.

Istoric Confruntări Directe.

Un singur meci a fost la acest nivel de varsta intre Germania si Romania in ultimii 6 ani. Este vorba de semifinala europeanului din 2019, atunci cand nemtii au castigat, 4-2.

Ponturi pariuri Germania U21 – Romania U21 -> Monik.

Aceasta partida a tricolorilor mi se pare una perfecta pentru intervalul 2-4 goluri la final. Romania U21 a jucat doua meciuri in grupa pana acum si ambele s-au pliat pe acest interval de reusite. La fel a fost si la cele doua partide jucate de nemti.

Astept sa se inscrie de minim doua ori, pentru ca romanii fac in general partide cu reusite in ambele porti. Joaca spectaculos, plus ca si nemtii marcheaza de obicei cu lejeritate.

Este in acelasi timp un meci decisiv, in care Germania nu va lasa spatii fiind prima in clasament, iar asta ma face mine sa cred ca nu o sa trecem de 4 goluri marcate.

Pronostic Germania U21 – Romania U21 : Interval 2-4 goluri – Cota 1.64