Getafe – Real Madrid ponturi pariuri 02.01.2022

getafe real madrid ponturi pariuri

A doua zi a anului ne aduce in prim plan etapa cu numarul 19, iar Getafe primeste vizita liderului Real Madrid, echipa lovita din plin de COVID, ceea ce le ofera gazdelor o sansa buna in a obtine un rezultat favorabil.

Partida se va disputa pe Coliseum Alfonso Perez din Getafe, incepand cu ora 15:00, fiind transmis de canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport si arbitrat de M. Lopez.

getafe real madrid ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Superbet si accesati sectiunea cod bonus superbet pentru a putea beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Getafe

Getafe joaca primul meci al Noului An chiar impotriva liderului clasamentului, se claseaza dupa 18 jocuri disputate pe pozitia a 16-a, cu 15 puncte, avand marcate 12 goluri si incasate 20. Se afla la egalitate de puncte cu prima echipa clasata pe loc retrogradabil, Alaves si la doar un punct in fata lui Cadiz, clasati pe penultima pozitie, aspect care nu le convine foarte mult, simtind din plin grijile retrogradarii.

Au o serie de 5 jocuri fara infrangere, in care au castigat 4-0 acasa cu Cadiz, un joc foarte important in economia retrogradarii, apoi au obtinut 3 remize la rand, 0-0 in deplasare cu Mallorca, 0-0 acasa cu Bilbao si 1-1 in deplasare la Alaves, iar in ultima etapa au castigat acasa, 1-0 cu Osasuna, printr-un gol marcat in minutul 90+3 de Poveda.

Acasa, Getafe a obtinut 11 din totalul de 15 puncte, cu 9 goluri marcate si 9 incasate, clasandu-se pe pozitia a 14-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Real Madrid

Real Madrid conduce autoritat La Liga si pare ca nu ii va putea opri cineva in acest sezon din drumul spre titlu. Au cu un joc mai mult decat ocupanta locului secund, Sevilla si cu 8 puncte peste. Au adunat 46 de puncte in cele 19 jocuri cu 41 de goluri marcate (cel mai bun atac) si 16 incasate.

Au 11 jocuri la rand in campionat in care nu au fost invinsi, ultima infrangere fiind in etapa a 8-a in deplasare la Espanyol. De la acea infrangere au adunat 9 victorii si 2 remize, iar in ultimele 3 jocuri au invins pe rivala Atletico Madrid cu scorul de 2-0, prin golurile lui Benzema si Asensio, pentru ca apoi sa remizeze surprinzator in deplasare cu Cadiz, scor 0-0, iar in ultimul joc s-au impus pe terenul celor de la Bilbao cu scorul de 1-2 prin golurile marcate de Benzema in minutele 4 si 7.

In deplasare Real Madrid are o prestatie foarte buna, adunand 25 de puncte in cele 10 jocuri disputate, cu 23 de goluri marcate si 11 incasate. Sunt lideri in ceea ce priveste jocurile disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Getafe (5-3-2): Soria – Olivera, Iglesias, Mitrovic, Djene, Suarez – Maksimovic, Arambarri, Alena – Ramirez, Unal

Real Madrid (4-3-3): Lunin – Vasquez, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Hazard, Benzema, Rodrygo

Absenti

Getafe: Chema, Cuenca, Macias

Real Madrid: Courtois, Camavinga, Carvajal, Ceballos, Jovic, Valverde, Vinicius

Istoric confruntari directe

In ultimul meci direct, cele doua echipe au remizat 0-0, in returul sezonului trecut, iar inainte de aceasta remiza, Real Madrid castigase 4 jocuri directe la rand.

Ultima victorie a celor de la Getafe dateaza din anul 2012.

Getafe – Real Madrid ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc cat si alte pronosticuri pariuri oferite de tipserii nostri!

Getafe poate profita de lipsa unor jucatori de baza din lotul Realului si sa incerce sa scoata macar un punct, care ar fi foarte important in economia retrogradarii, avand baza unor jocuri precedente in care s-au descurcat onorabil, avand doar 2 infrangeri in ultimele 11 jocuri.

Real Madrid are nevoie inca de puncte pentru a se detasa decisiv in fruntea clasamentului, avantajul de 8 puncte nefiind inca indestulator, iar in primavara odata cu inceputul jocurilor din Liga Campionilor, va fi foarte greu sa mentina acelasi ritm ridicat.

O sa fie un joc destul de echilibrat, in care gazdele vor face totul pentru a obtine macar un punct, iar jucatorii care ii vor inlocui pe Courtois sau Vinicius vor trebui sa demonstreze ca isi merita locul in primul 11 si sa incerce sa aduca victoria Realului.

Pronostic Getafe – Real Madrid: 2, GG si Benzema marcheaza – COTA 5.75!