GFA74 – Monaco ponturi pariuri 13.05.2021

gfa74 monaco ponturi pariuri

Penultimul act al competitiei din Coupe de France isi va avea start-ul de la ora 22:15 si le va alinia la centru pe GFA74 si Monaco. Oaspetii pornesc de departe cu prima sansa la calificare si au toate motivele sa spere, mai ales ca exista o diferenta importanta de valoare intre cele doua formatii. Vezi mai jos ce pariu in cota de 1,65 ti-am pregatit pentru aceasta confruntare.

gfa74 monaco ponturi pariuri

GFA74.

Echipa condusa de la margine de francezul Amghar este revelatia sezonului de Coupe de France in acest moment. GFA74 realizeaza imposibilul in aceasta stagiune, ajungand pana in penultimul act al competitiei dupa un parcurs complet neasteptat.

Echipa din liga a 4-a franceza, a disputat nu mai putin de 5 tururi preliminare pana la jocul precedent din sferturi. Ne asteptam la o diferenta importanta de valoare in jocul celor de la Toulouse pe terenul de la Annecy, dar iata ca minunea a venit din dreptul gazdelor.

Guillaud si Roualt au stabilit scorul final al partidei, 2-0, dupa ce 90 de minute au reusit sa inchida poarta aparata de Delaunay ,iar Toulouse sa ramana doar cu doua ocazii importante de a marca, insuficient pentru a ajunge pana in penultimul act al competitiei.

Monaco.

Trupa lui Niko Kovac a ramas de disputat doar 2 etape din sezonul de Ligue 1 si are toate sansele sa ocupe o pozitie de UCL la finalul acestei stagiuni. Monegascii au ajuns pe locul 3 cu 74 de puncte, la doua distanta de o calificare directa in grupele UCL, dar si la unul de o participare in Europa League.

Forma de moment al alb-rosilor este aproape perfecta, Yedder&Co bifand 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 jocuri. Au depasit rapid esecul cu Lyon de pe teren propriu, scor 2-3, si au castigat in ultima runda de la Reims, scor 1-0, dupa o prestatie destul de modesta din partea elevilor lui Niko Kovac care insa au stiut foarte bine cum sa gestioneze faza defensiva.

Monaco a disputat 4 tururi preliminare in Coupe de France, reusind sa le elimine pe Grenoble (2-0), Nice (2-0), Metz (1-0) si Lyon (2-0), dar fara sa incaseze vreun gol de mai bine de 360 de minute.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

GFA74 (4-4-2): Delaunay – Boinali, Ribeiro, Leveque, Bozon – Gay, Peuget, Guillaud, Cottin – Liongo, Moke

Monaco (4-4-2): Majecki – Ballo Toure, Matsima, Disasi, Aguilar – Millot, Matazo, Fabregas, Golovin – Henrique, Yedder

Absenti.

GFA74:

Monaco: Diatta, Diop, Geubbels, Jovetic, Pellegri

Istoric Confruntări Directe

In aceasta seara asistam la prima partida directa intre cele doua formatii.

Daca esti genul de parior care prefera mai mult sa parieze de pe un telefon mobil, iti recomand sa accesezi articolul Top case de pariuri mobil.

Ponturi pariuri GFA74 – Monaco -> Andrew.

Diferenta de valoare mult prea mare intre cele doua formatii, mizand cu mare incredere pe Monaco ca va ajunge fara emotii in ultimul act al competitiei.

GFA74 a luptat din greu pentru a ajunge pana in acest act, mai ales dupa 6 tururi preliminarii si cu siguranta nu va abandona atat de usor lupta pentru calificarea in ultimul act. Totusi, echipa lui Amghar nu a intalnit nicio formatie din Ligue 1 pana acum, si nu cred ca poate rezista in fata celor de la Monaco, mai ales ca vorbim de un trofeu pe care trupa lui Niko Kovac si-l doreste foarte mult.

Monaco este pregatita sa isi consolideze pozitia in ultimul act al competitiei din Coupe de France, intalnind de departe cel mai slab adversar. Spera sa profite de conjuctura favorabila si sa isi adjudece locul, dupa un sezon in care Monaco s-a preocupat din plin de acest trofeu. Nu a primit niciun gol in cele 4 jocuri, si pare greu de crezut ca o divizionara ii poate elimina pe Diop&Co.

Pronostic GFA74 – Monaco:2&3+- Cota 1.65