Gibraltar – Muntenegru ponturi pariuri 08.10.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 56%
Castigate: 30/54
Unitati: -394

Meci facil pentru muntenegreni in aceasta runda din Calificarile pentru Campionatul Mondial! Nationala pregatita de Miodrag Radulovic va juca la ultima clasata din grupa, Gibraltar. Confruntarea va avea loc vineri seara, incepand cu ora 21:45. Citeste acest articol pentru a afla mai multe despre aceasta partida, dar si pentru a vedea pontul pe care l-am propus!

gibraltar muntenegru ponturi pariuri

Gibraltar.

In precedentul meci din preliminarii a suferit un esec drastic in fata reprezentativei Norvegiei; a fost invinsa cu 5-1.

Astfel, dupa cele 6 runde pe care le-a disputat a ramas cu 0 puncte (lanterna rosie). A incasat in total 25 de goluri (o medie de peste 4 goluri primite/meci) si a marcat doar 3 goluri.

John Sergeant, Anthony Hernandez si Ethan Jolley, 3 jucatori importanti, NU au fost selectionati pentru aceasta partida.

Muntenegru.

Este a 4-a in grupa G cu un total de 8 puncte, cu 5 puncte mai putin decat primele doua clasate si cu 3 puncte mai putin decat ocupanta locului 3.

Principalul om de gol, Stevan Jovetic, este din nou in angrenajul echipei nationale; acesta nu a putut evolua in precedentele 3 runde din preliminarii deoarece a fost accidentat.

De asemenea, sunt prezente in lot si celelalte doua nume importante, Adam Marusic si Stefan Savic.

Fundasul FCSB-ului, Risto Radunovic, a fost convocat si de aceasta data. Este destul de probabil ca acesta sa se regaseasca din nou in unsprezecele de start.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Gibraltar (5-4-1): Goldwin – Chipolina, Annesley, Wiseman, Mouelhi, Britto – Walker, Torrilla, Ronan, Valarino – Styche.

Muntenegru (4-4-2): Mijatovic – Vesovic, Savic, Tomasevic, Radunovic – Marusic, Scekic, Kosovic, Osmajic – Jovetic, Djurdjevic.

Absenti.

  • Gibraltar: John Sergeant, Anthony Hernandez si Ethan Jolley.
  • Muntenegru: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit o singura data, in jocul tur. Muntenegru s-a impus cu 4-1. La un nou succes al muntenegrenilor cu acelasi scor, se da cota 13.00 la Superbet. Vezi si articolul Superbet Bonus fara depunere.

Ponturi pariuri Gibraltar – Muntenegru – ionel_iulian94.

Muntenegru are in continuare sanse reale la primele locuri si de aceea cred ca va trata cu maxima seriozitate aceasta disputa.

Totodata, tinand cont si de faptul ca Gibraltar este o nationala care nu promite prea multe, cred ca Muntenegru nu va intampina mari probleme in a prelua conducerea pe tabela inca din prima repriza si in a se impune.

Ca urmare, recomand un pariu combinat, si mai exact pariul 2/2&Peste 1.5 goluri. Din categoria pronosticuri preliminarii Cupa Mondiala, predictia 2/2&Peste 1.5 goluri este cotata cu 1.42 la Superbet.

In precedenta intalnire directa din aceasta grupa, Muntenegru a obtinut o victorie categorica (scor final: 4-1).

Pronostic Gibraltar – Muntenegru & Cota: 2/2&2+ – 1.42

superbet promotie

Leave a Comment: