Goteborg – Copenhaga ponturi pariuri 17.09.2020

Forma Cristian Constantin: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat

Turul 2 din preliminariile Europa League ne aduce un duel nordic intre formatia suedeza Goteborg si formatia daneza FC Copenhaga. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri recomandat pentru meciul Goteborg vs FC Copenhaga.

goteborg copenhaga ponturi pariuri 17092020

Goteborg.

Rezultatele recente ale lui Goteborg au fost destul de dezamagitoare. Formatia suedeza a obtinut o singura victorie in ultimele 9 meciuri disputate in Allsvenskan.

Cu toate acestea, singura victorie din perioada recenta a venit chiar in ultima partida disputata, cand a reusit sa se impuna cu scorul de 3-0 in deplasarea de la Falkenbergs.

Dupa 20 de etape disputate in campionatul Suediei, Goteborg a inregistrat 3 victorii, 11 remize si 6 infrangeri si ocupa locul 12 in clasament.

Copenhaga.

FC Copenhaga a inceput dezamagitor noul sezon din campionatul Danemarcei. A pierdut cu scorul de 3-2 in deplasarea de la Odense.

Dupa ce a fost eliminata de Manchester United in sferturile de finala ale sezonului precedent din Europa League, Copenhaga a jucat doar 2 meciuri amicale, care s-au incheiat cu o infrangere, scor 1-3, impotriva lui Silkeborg si o remiza cu scorul de 2-2 impotriva lui Lyngby.

Prin urmare, forma celor de la Copenhaga nu pare sa fie la cel mai inalt nivel in acest moment.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Goteborg (4-3-3) : Giannis Anestis – August Erlingmark, Alexander Jallow, Andre Calisir, Yahya Kalley – Jakob Johansson, Alhassan Yusuf, Pontus Wernbloom – Tobias Sana, Alexander Farnerud, Giorgi Kharaishvili

Copenhaga (4-2-3-1) : Karl Johan Johnsson – Victor Nelsson, Andreas Bjelland, Gullermo Varela, Pierre Bengtsson – Zeca, Jens Stage – Jonas Older Wind, Mohammed Daramy, Rasmus Falk Jensen – Kamil Wilczek

Vezi toate cotele pentru Goteborg – Copenhaga !

Absenti.

  • Goteborg: –
  • Copenhaga: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima data cand cele doua echipe s-au inalnit a fost in anul 2015, intr-o partida amicala incheiata cu scorul de 1-1.

Ponturi pariuri Goteborg – Copenhaga – Cristian Constantin.

Avand in vedere ca ambele echipe se lupta pentru a scapa de forma slaba prin care trec, pronosticarea unei echipe castigatoare la acest meci pare destul de dificila.

Cu toate acestea, in ultimul meci disputat de Goteborg, jucatorii din ofensiva au evoluat bine reusind sa marcheze de 3 ori.

De cealalta parte, Copenhaga a inceput noul sezon din campionatul Danemarcei cu o infrangere in care a incasat 3 goluri.

Tinand cont de importanta acestui meci si de faptul ca Goteborg va avea avantajul terenului propriu, cred ca formatia suedeza este capabila sa marcheze cel putin o data, asa ca pronosticul meu este Goteborg peste 0.5 goluri.

Pronostic Goteborg – Copenhaga : Goteborg peste 0.5 goluri – 1.50

Leave a Comment:

Open

Close