Caută
Close this search box.

Granada – Espanyol ponturi pariuri 22.05.2022

granada espanyol ponturi pariuri

Espanyol face deplasarea la Granada pentru ultima etapa din acest sezon de La Liga incepand cu ora 21:00. Gazdele inca se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii si au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a continua si din stagiunea urmatoare in primul esalon.

Granada.

Oamenii lui Karanka ar fi putut sa obtina linistea de care aveau nevoie in aceasta ultima etapa insa au cedat cu 0-2 in ultima deplasare de la Betis.

Sunt in continuare la mana lor in lupta pentru evitarea retrogradarii, avand 1 punct avans fata de prima formatie din zona rosie.

Granada a reactionat foarte bine dupa situatia critica in care ajunsese in urma cu cateva saptamani, inregistrand doua succese in precedentele 3 etape si unul chiar la scor, 6-2 in fata celor de la Mallorca, echipa ce se afla in lupta directa pentru evitarea retrogradarii.

Espanyol.

Formatia catalana nu se regaseste de mai bine o luna de zile in partidele din La Liga timp in care a adunat doar 2 puncte si a inregistrat mai bine de 4 infrangeri.

Interesul a scazut foarte mult in tabara trupei lui Blanco odata cu indeplinerea oarecum a obiectivului si anume clasarea aproape de jumatatea clasamentului insa catalanii ar fi putut sa lupte pentru mai mult daca nu ar fi pierdut atat de multe puncte in rundele precedente.

Ramane una dintre formatiile fara victorie in deplasarile din 2022 din La Liga, venind chiar dupa 6 infrangeri in precedentele 7 jocuri de pe teren strain.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Granada (4-3-3): Maximiano; Quini, Duarte, Diaz, Arias; Collado, Gonalons, Milla; Suarez, Molina, Puertas

Espanyol (4-3-3): Lopez; Cabrera, Lopez, Gomez, Sanchez; Melendo, Herrera, Darder; Ribaudo, Puado, Embarba

Absenti.

  • Granada:
  • Espanyol:

Istoric Confruntari Directe.

  • Oaspetii din aceasta seara s-au impus in jocul tur disputat in luna noiembrie in Catalunya unde au trecut cu scorul de 2-0 de formatia alb-rosie.

Ponturi pariuri Granada – Espanyol -> Andrew.

Cred ca a venit momentul revansei pentru Granada, mai ales intr-un astfel de moment, iar pariul meu o are in vedere in mod cert pe formatia gazda care nu cred ca se poate impiedica in aceasta ultima etapa extrem de vitala. Am pariat acest pronostic din oferta celor de la Fortuna.

Granada este la mana ei in contextul evitarii retrogradarii, iar situatia nu ar trebui sa ia niciun fel de intorsatura, mai ales dupa ultimele reprezentatii.

Are suficienta calitate si experienta pentru a gestiona un astfel de joc, mai ales pe teren propriu.

Espanyol nu a mai aratat niciun fel de interes in precedentele partide si nu vad de ce ar face-o tocmai in ultima etapa la Granada.

A aratat foarte rau pe teren strain in acest sezon, iar rezultatele o confirma de departe. Are toate sansele sa inregistreze al 5-lea insucces consecutiv.

Pronostic Granada – Espanyol: 1 solist – 1.50