Granada – Sevilla ponturi pariuri 03.10.2021

granada sevilla ponturi pariuri

Partida care trage cortina rundei cu numarul 8 din La Liga va avea loc de la ora 22:00 pe Estadio Nuevo Los Carmenos unde Granada primeste vizita alb-rosiilor de la Sevilla. Oaspetii sunt neinvinsi in aceasta stagiune de La Liga, in timp ce gazdele cauta primul succes dupa 7 runde de asteptare.

granada sevilla ponturi pariuri

Granada.

Formatia antrenata de la margine de Moreno are parte de cel mai slab inceput de sezon din ultimii ani si are nevoie rapida de un succes pentru a iesi cat mai curand din zona rosie a clasamentului din La Liga.

Cu doar 3 puncte acumulate in cele 7 runde disputate, Granada ocupa locul 18 in acest moment si se numara printre singurele formatii din La Liga fara victorie, inregistrand doar 3 rezultate de egalitate si nu mai putin de 4 infrangeri.

O forma de moment extrem de slaba pentru alb-rosii care dupa remiza neasteptata de pe Camp Nou cu Barcelona, scor 1-1, a pierdut doua jocuri la rand, ajungand pana in zona rosie a clasamentului. A pierdut la limita confruntarea de acasa cu Real Sociedad (2-3) unde doar sansa i-a lipsit pentru a scoate un punct. Ultima deplasare a avut loc pe terenul celtilor unde alb-albastrii au avut castig de cauza in final, scor 1-0, avand o posesie zdrobitoare de peste 70% si un numar superior de ocazii de gol.

Sevilla.

Aflata la polul opus in clasamentul din La Liga, trupa lui Lopetegui se va lupta fara indoiala pentru coroana de campioana in acest sezon, mai ales dupa ce a reusit sa se claseze in pole-position dupa cele 6 runde scurse din start-ul sezonului.

Sevilla ocupa locul 3 in Primera Division cu un total de 14 puncte, fiind la egalitate cu formatii ca Osasuna sau Atletico Madrid, insa ramane singura alaturi de Villarreal, Barcelona si Real Madrid fara infrangere pana in acest moment.

Dupa doua remize consecutive care au tras-o in jos, scor 1-1 cu Elche si 0-0 la San Sebastian cu Real Sociedad, formatia alb-rosie si-a recapatat forma de alta data si a bifat doua victorii consecutive.

S-a impus in derby-ul cu Valencia de acasa cu scorul de 3-1 dupa ce si-a dominat adversarul pe toata durata partidei si a continuat cu un nou succes, scor 2-0, din nou pe teren propriu in fata catalanilor de la Espanyol, observandu-se in mod cert diferenta de valoare, dar mai ales de experienta.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Granada (4-2-3-1): Maximiano; Quini, Duarte, Sanchez, Neva; Milla, Montoro, Monchu; Puertas, Suarez, Machis

Sevilla (4-2-3-1): Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Gomez, Fernando; Lamela, Mir, Ocampos

Absenti.

Granada:

Sevilla: –

Istoric Confruntări Directe

Ambele formatii si-au castigat punctele pe teren propriu in stagiunea precedenta, Granada reusind sa se impuna cu scorul de 1-0, in timp ce Sevilla a trecut si ea la limita, scor 2-1.

Plaseaza cele mai tari ponturi La Liga pe platforma celor de la Superbet si poti profita de o cota de 2.15 pentru cel putin 3 goluri la jocul de la Granada.

Ponturi pariuri Granada – Sevilla -> Andrew.

Gazdele arata foarte rau in acest start de sezon si cred ca Sevilla se poate indrepta spre al 3-lea succes consecutiv din La Liga, mizand in consecinta pe echipa lui Lopetegui chiar la Superbet. Vezi cum iei bonusul maxim de la acest operator din articolul Cod bonus Superbet.

Granada a scos un punct neasteaptat pe Camp Nou, mai mult pe fondul degringoladei din tabara catalanilor, insa prestatia cu Real Sociedad de acasa, dar mai ales deplasarea de pe terenul celtilor au confirmat problemele majore din tabara alb-rosilor. Au lacune majore in spatiul defensiv, iar cu o formatie ca Sevilla, sunt victime sigure.

Sevilla a depasit rapid momentul dificil in care intrasera si spera cat mai curand sa urce pe locul 2 in La Liga. A fost aproape sa bifeze prima victorie in UCL pe terenul lui Wolfsburg, dar are sansa sa inregistreze al 3-lea succes in deplasarea de la Granada, rezultat pe care il asteapta de mai bine de 2 ani. Un singur gol a incasat Sevilla in deplasarile din acest start de sezon.

Pronostic Granada – Sevilla:2 solist- 1.80