Guinea Bissau – Nigeria ponturi pariuri 19.01.2022

guinea bissau nigeria ponturi pariuri

Cu maxim de puncte dupa doua runde in grupa D de la Cupa Africii pe Natiuni, Nigeria este deja cu gandul la optimi, insa pana atunci mai are o singura partida de disputat, cea din aceasta seara de la ora 21:00 contra Guineei Bisau. Mai jos poti gasi pronosticul meu in cota de 1.75 pe care te invit sa il pariezi si tu!

Guinea Bissau.

Selectionata lui Cande nu a reusit sa castige niciun meci din cele 2 runde disputate in aceasta faza a grupelor, dar nici sa marcheze, fiind asadar intr-o situatie complicata, insa sansele ei pentru obtinerea tichetului de calificare inca exista.

A scos doar un punct la prima partida din grupa D, cea contra selectionatei Sudanului. Desi am avut parte de un meci extrem de strans in care fiecare dintre cele doua nationale putea sa plece cu toate cele 3 puncte, insa Guinea Bissau a fost ceva mai periculoasa, iar Pele putea aduce succesul pentru selectionata sa daca nu ar fi ratat penalty-ul in minutul 82.

Vazuta de departe cu sansa a doua la castigarea jocului contra Egiputului, nationala lui Cande a cedat in final cu 0-2 impotriva lui Salah&Co dupa o partida in care a avut mult prea putine sanse de gol pentru a spera la un rezultat pozitiv.

Nigeria.

Spre deosebire de selectionata antrenata de Cande, nationala Nigeriei exulta dupa primele 2 runde de la Cupa Africii pe Natiuni, ocupand asadar fotoliul de lider cu maxim de puncte, cca 6 la numar.

Desi nu a fost favorita in prima runda din grupa, Nigeria s-a impus neasteptat impotriva Egiptului, scor 1-0, grazie reusitei lui Iheanacho la jumatatea primei reprize. Privita cu sansa a doua la castigarea jocului, Nigeria si-a dominat adversarul pe toata durata celor 90 de minute insa pana la final nu a reusit sa mai marcheze, desi raportul ocaziilor a fost net superior nationalei alb-verde.

In runda cu numarul 2, trupa lui Eguavoen au facut spectacol pe stadionul Omnisport din Garoua unde alb-verzii s-au impus cu 3-1 in fata Sudanului, Chukwueze, Awoniyi si Simon fiind marcatorii pentru nationala Nigeriei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Guinea Bissau (4-2-4): Mendes; Cande, Mane, Sangante, Encada; Cassama, Nogueira; Pele, Piqueti, Ambri, Balde

Nigeria (4-2-3-1): Okoye; Aina, Troost-Ekong, Ajayi, Sanusi; Nwakali, Onyeka; Chukweze, Iheanacho, Musa; Awoniyi

Absenti.

  • Guinea Bissau:
  • Nigeria:

Istoric Confruntari Directe.

  • Este prima confruntare oficiala intre cele doua selectionate.
  • Citeste articolul Getsbet bonus fara depunere si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de aceasta casa de pariuri.

Ponturi pariuri Guinea Bissau – Nigeria -> Andrew.

Desi a reusit sa se califice deja in optimile de la Cupa Africii, nu cred ca nationala lui Eguavoen va ceda tocmai in ultima runda contra Guineei Bisau, mizand asadar pe un rezultat in sansa dubla pentru selectionata alb-verde, dar si cel putin 2 goluri in meci.

Guinea Bissau isi pastreaza asadar sanse reale de calificare cu un succes in aceasta seara, insa prestatia elevilor lui Cande nu cred ca se va ridica la un cu totul alt nivel fata de cel din zilele precedente. Aproape ca nu s-a vazut pe faza ofensiva, fiind in continuare fara gol marcat, iar daca vrea sa aspire la un rezultat pozitiv in aceasta seara, macar la un egal, este nevoita sa marcheze.

Nigeria si-a facut deja bagajele pentru faza optimilor de finala insa cred ca vor incheia in aceeasi nota faza grupelor. A aratat foarte bine din toate punctele de vedere, mai ales in fata Egiptului, iar cu un lot format din jucatori ca Iheanacho, Chukwueze, Simon sau Ndidi, nationala Nigeriei reprezinta o candidata serioasa la aceasta editie de Cupa Africii.

Pronostic Guinea Bissau – Nigeria: X2&2+ goluri – 1.80