Pont Halep – Collins – WTA Roma – 11.05.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 39%
Castigate: 11/28
Unitati: -807

Turul secund de la Roma ne aduce disputa dintre Simona Halep si Danielle Collins. Se anunta un duel mult mai strans decat o arata cotele si speram ca romanca sa iasa castigatoare si sa ajunga cat mai departe in cadrul acestui turneu.

ponturi pariuri halep vs collins

Simona Halep

Alize Cornet n-a reusit sa o puna prea des in dificultate pe Simona in prima runda, avand in vedere ca romanca s-a impus cu un dublu 6-4.

Halep a venit la Roma dupa sfertul de finala de la Madrid, unde a demonstrat ca poate juca din nou la un nivel inalt pe zgura.

Finalista in 2017 si 2018, respectiv castigatoare a turneului in 2020, ocupante locului 21 WTA s-a simtit mereu foarte bine pe suprafata de la Roma.

Danielle Collins

Cu doar 2 meciuri jucate pe zgura in acest sezon, Danielle a intrat direct in turul secund, datorita statutului de favorita cu numarul 7.

Finalista la Australian Open, jucatoarea din Statele Unite ale Americii a mai bifat un sfert de finala la Miami, insa in rest nu a impresionat. La Roma nu a trecut niciodata de runda secunda in cele 2 participari de pana acum.

Întâlniri directe

1-1 este scorul la capitolul dispute directe, ambele meciuri avand loc pe hard outdoor.

Totodata, ambele dispute au avut nevoie de set decisiv pentru a stabili invingatoarea.

Pronostic Halep – Collins

Sper ca Simo sa continue pe aceeasi lungime de unda si sa reuseasca sa se impuna in acest meci.

Conationala noastra cunoaste mult mai bine aceasta suprafata si a obtinut rezultate notabile, in timp ce oponenta sa nu a reusit sa treaca de turul 2 niciodata.

Totodata, Danielle inca nu s-a adaptat pe zgura, iar in fata unei adversare cu peste 200 victorii pe aceasta suprafata, acesta reprezinta un dezavantaj considerabil.

In mod cert vor fi multi romani in tribune care o vor impinge de la spate pe Halep si astfel va avea un plus fata de oponente sa.

Se misca mai bine in teren, are o defensiva excelenta, iar suprafata lenta de la Roma este pe placul ei, asadar o vad cu prima sansa pe conationala noastra.

Pronostic: -3.5 game-uri Halep, cota 1.65!

Leave a Comment: