Caută
Close this search box.

Pont Halep – Kontaveit – WTA Cluj-Napoca – 31.10.2021

halep vs kontaveit

Prima ediție a turneului WTA de la Cluj-Napoca, „Transylvania Open” își va afla câștigătoarea după un ultim act între principalele favorite, Simona Halep și Anett Kontaveit. Ambele jucătoare au oferit un tenis de senzație pe tot parcursul turneului, așadar ne așteaptă o finală spectaculoasă. Meciul va putea fi urmărit în direct pe unul din canalele DigiSport.

pronosticuri pariuri halep vs kontaveit

Simona Halep

În ciuda faptului că în semifinale se anunța cel mai greu meci al Simonei de la acest turneu, în realitate partida a fost cea mai ușoară, conaționala noastră pierzând un singur game!

Până să o elimine pe Kostyuk, Halep trecuse de Ruse, Gracheva și Cristian, fără să piardă vreun set.

Astfel, ocupanta locului 18 în clasamentul WTA bifează prima sa finală din 2021, după un an cu mai multe „coborâșuri” decât „suișuri”.

Anett Kontaveit

Cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA pe hard indoor este nimeni alta decât Kontaveit.

Aceasta are în acest moment 14 victorii și nicio înfrângere, fiind o performanță de-a dreptul incredibilă.

La Cluj-Napoca, jucătoarea din Estonia a reușit să le elimine pe Krunic, Van Uytvanc, Kalinina și Peterson, toate partidele fiind câștigate în minimul de seturi.

Întâlniri directe

De 3 ori s-au mai întâlnit până acum Simona și Anett, Halep câștigând toate cele 3 confruntări.

Ultima dată s-au aflat față în față anul trecut, la Australian Open, unde românca a cedat doar 2 game-uri.

Pronostic Halep – Kontaveit

În ciuda faptului că bookmakerii o dau drept favorită pe Kontaveit, eu sunt de altă părere.

Într-adevăr, estonianca are o miză importantă și anume calificarea la WTA Finals, însă nu cred că va avea un meci ușor în fața conaționalei noastre.

Kontaveit are un complex în fața Simonei, fiindcă n-a reușit nici măcar să câștige vreun set până acum în cele 3 întâlniri directe!

Halep a jucat din ce în ce mai bine la Cluj, a demonstrat că este dornică să se impună într-un turneu în țara natală și cred că va fi extrem de motivată.

Estonianca a pierdut primul set și în finala de la Moscova, așadar nu este exclus să vedem un deznodământ asemănător și la „Transylvania Open”.