Biletul Zilei Handbal 11 februarie 2021

Biletul zilei handbal – 11 februarie 2021 este format din trei partide, toate din cadrul grupele Champions League masculin. Biletul zilei handbal 11.02.2021 are o cota de 4.47 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.45 la Superbet.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 11 februarie 2021

Ponturi pariuri Meshkov Brest – Vive Kielce: (ora 19.45)

Vive Kielce se va deplasa pe terenul celor de la Meshkov Brest pentru infruntarea din cadrul grupelor Champions League.

Polonezii sunt primii in grupa la egalitate de puncte 15, cu Flensburg, iar duelul pentru cine va termina prima este foarte important.

Gazdele nu traverseaza o perioada de forma prea grozava in aceasta competitie, au pierdut ultimele 3 jocuri, ocupa totusi in ciuda acestor rezultate negative a 3-a pozitie.

Campioana Poloniei a pierdut un singur meci in grupa, 31-30 pe terenul lui Flensburg, nu cred ca o va bifa pe a doua, diferenta de valoare este una destul de mare, partida tur a fost castigata 7 goluri avans.

Oaspetii se vor baza pe forta ofensiva de exceptie, au o medie de peste 33 goluri marcate pana acum, iar partida de azi nu va face exceptie.

Pronostic Meshkov Brest – Vive Kielce: Vive Kielce total goluri inscrise peste 30.5 cota 1.75

Ponturi pariuri Pick Szeged – Porto: (ora 19.45)

Porto se dovedeste un adversar facil in deplasare, unde in actuala editie de Champions League a pierdut 3 meciuri din 4 jucate, singurul rezultat pozitiv a fost remiza cu Vardar, lanterna rosie.

Lusitanii merg azi in Ungaria pentru infruntarea cu Pick Szeged, o echipa extrem de motivata al carei parurs de pana acum a fost influentat de infectarile cu noul coronavirus.

Maghiarii sunt insa decisi sa urce rapid in clasament, au tot lotul valid pentru aceasta infruntare, iar pe teren propriu s-au descurcat destul de bine, doua victorii si un esec, bifat insa in fata celor de PSG.

Pronostic Pick Szeged – Porto: victorie Pick Szeged cota 1.35

Ponturi pariuri PPD Zagreb – Barcelona: (ora 21.45)

Barcelona este o echipa spectacol care inscrie extrem de multe goluri indiferent de miza partidei sau de adversarul intalnit, iar meciul de azi din Croatia nu va face exceptie.

PPD Zagreb este ultima clasata in grupa, va fi o victima sigura, dar si o buna incasatoare mai ales cu un asemenea adversar.

Catalanii se vor impune, dar vor face si spectacol, au cel mai bun atac al grupei cu o medie de 36 goluri marcate, iar in meciul tur au punctat de 45 de ori.

Pronostic PPD Zagreb – Barcelona: victorie Barcelona & peste 64.5 goluri inscrise cota 1.89

Biletul zilei handbal 11 februarie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!