Biletul Zilei Handbal 14 decembrie 2020

Biletul zilei handbal de azi – 14 decembrie 2020 este format din trei partide, cate una din Danemarca Herre Handboldligaen, Suedia Handbollsligan si Campionatul European de Handbal feminin. Biletul zilei handbal 14.12.2020 are o cota de 3.54 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 20.00 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 14 decembrie 2020

Ponturi pariuri Tvis Holstebro – Sonderjyske (ora 20.00)

Un duel foarte interesant si echilibrat in ciuda cotelor oferite de casele de pariuri, Holstebro nu va avea un joc usor in compania lui Sonderjyske.

Oaspetii sunt intr-o forma foarte buna, vin dupa 4 victorii consecutive in campionatul danez, intre adversarele intalnite in acest interval se numara Skjern si Bjerringbro/Silkeborg, formatii de top ale competitiei.

Holstebro de asemenea este pe val, are o serie de 5 jocuri fara esec, 4 voctorii si o remiza, rezultate care au dus-o pe locul 3 in clasament.

Ambele formatii sunt intr-o forma foarte buna si increzatoare in fortele proprii, vor aborda si acest joc la victorie, motiv pentru care ma astept la multe goluri.

Precedentele 6 partide directe de pe terenul lui Hostebro au adus cel putin 58 de goluri, nu vad de ce nu s-ar apropia si acum de aceasta cifra data fiind forma sportiva

Pronostic Tvis Holstebro – Sonderjyske: Total goluri inscrise peste 56.5 cota 1.55

Ponturi pariuri Hallby – Kristianstad (ora 20.00)

Kristianstad si-a incheiat pentru moment campania europeana si se se poate concentra doar pe campionatul intern unde are serios de recuperat.

Pe adversara sa din aceasta seara, Hallby a infrant-o in urma cu mai putin de 4 zile pe teren propriu la un scor categoric.

Oaspeti pornesc din postura de favoriti, inscriu foarte multe goluri asa cum obisnuiesc, insa ma astept la o replica mult mai darza pe faza de atac din partea gazdelor, nu pot repeta doua partide slabe in decurs de cateva zile.

Pronostic Hallby – Kristianstad: Total goluri inscrise peste 52.5 cota 1.50

Ponturi pariuri Ungaria – Romania (ora 21.45) (F)

Romania a pierdut in fata Croatiei si astfel a ratat ultima sa sansa de a fi prezenta in semifinalele competitiei din Danemarca.

In aceasta seara tricolorele vor da piept cu Ungaria, care de asemenea este eliminata din cursa pentru medalii.

Ma astept la o rabufnire de orgoliu a fetelor pregatite de Bogdan Burcea, cu un succes azi pot spera sa evite ultimul loc in grupa.

Ungaria nu a excelat la capitolul ofensiva, exceptie jocul cu Serbia, in rest nu a trecut de 24 de goluri, nu cred ca o va face nici azi, defensiva noastra a functionat destul de bine iar cei doi portari au cifre foarte bune.

Pronostic Ungaria – Romania: Ungaria inscrie sub 27.5 goluri cota 1.60