Biletul Zilei Handbal 04 aprilie 2021

Biletul zilei handbal – 04 aprilie 2021 este format din trei evenimente, cate una din Austria HLA, turul castigatorilor, Danemarca Herre Handbold Ligaen si Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal 04.04.2021 are o cota de 3.09 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 17.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 04 aprilie 2021

Ponturi pariuri Aon Fivers – Apla Hard: (ora 21.20)

Lupta pentru titlu sezonul acesta se anunta extrem de disputata in campionatul austriac de handbal, Aon Fivers are prima sansa, insa in acelasi timp si contracandidate puternice.

Gazdele au pierdut la masa verde meciul retur cu Fuchse Berlin din optimile de finala ale Cupei EHF, insa un singur jucator a fost testat pozitiv, ceilalti pot evolua azi.

In ciuda acestor probleme elevii lui Peter Eckl au prima sansa impotriva celor de la Apla Hard, in fata carora domina bilantul intalnirilor directe, cel putin pe teren propriu unde s-au impus in precedentele 3 jocuri.

Pronostic Aon Fivers – Apla Hard: victorie Aon Fivers handicap – 1.5 goluri cota 1.53

Ponturi pariuri Goppingen – Fuchse Berlin: (ora 17.00)

Goppingen este una dintre cele mai in forma echipe din campionatul german, are 8 victorii in ultimele 10 etape, 7 dintre acestea fiind consecutive.

Adversara sa vine dupa doua infrangeri cu Magdeburg in deplasare si Leipzig pe teren propriu, marea problema a vulpilor fiind inconstanta in evolutii.

Berlinezii vin in EWS Arena fara 4 jucatori importanti, de asemenea portarul titular a avut ceva probleme de sanatate si chiar daca va intra sunt sanse sa nu fie la 100%.

Pronostic Goppingen – Fuchse Berlin: Goppingen + 2.5 goluri cota 1.35

Ponturi pariuri GOG Handbold – Fredericia: (ora 16.30)

Fara un succes azi pe terenul celor de la Fredericia, munca celor de GOG se poate narui, nu vor avea avantajul terenului propriu in play-off.

Gazdele s-au resemnat cu gandul ca se vor lupta doar pentru evitarea retrogradarii, unde nu ii asteapta deloc partide lejere, un motiv in plus sa isi menajeze fortele.

Bilantul infruntarilor directe le este clar favorabil oaspetilor, care au 9 victorii in cele 10 deplasari din Thansen dk Arena.

Pronostic GOG Handbold – Fredericia: GOG Handbold conduce la pauza si castiga partida cota 1.50

Biletul zilei handbal 04 aprilie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!