Hartlepool – Torquay ponturi pariuri 20.06.2021

Finala pentru promovarea in League Two din Anglia le pune fata in fata pe Hartlepool si Torquay, intr-un meci ce are startul la ora 16:00. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Date statistice

Promovarea in League Two se joaca intr-o singura mansa, pe teren neutru, celebrul Wembley din Londra, astfel ca nu avem o echipa avantajata din acest punct de vedere.

Hartlepool este echipa ce a teminat pe locul 4 in sezonul regulat. A jucat doua meciuri de baraj pentru a ajunge in finala, trecand de Bromley si Stockport, dupa victorii la limita, in timp regulamentar.

Torquay a terminat pe locul 2 in National League si a intrat in play-off din semifinale, acolo unde a trecut de Notts County, dupa prelungiri.

Hartlepool este o echipa transanta, fara rezultat de egalitate in ultimele 10 meciuri.

Torquay este exact la polul opus, o echipa omogena, ce a terminat la egalitate ultimele 5 partide. Trei dintre acestea s-au incheiat cu scorul de 2-2!

In intalnirile directe din actuala editie de campionat fiecare echipa s-a impus pe terenul adversarei. De altfel, in 9 din ultimele 10 confruntari echipa ce a avut calitatea de oaspete nu a pierdut.

Cote Hartlepool – Torquay
1X2
2.623.202.67

Pronostic Hartlepool – Torquay propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Pauza sau Final X1.60Betano1.000 RON!

Leave a Comment: