Hermannstadt – Astra ponturi pariuri 22.11.2020

Statistici Serginho
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Sibienii primesc duminica vizita ultimei clasate, Astra, intr-un meci intre doua echipe aflandu-se intr-o scadere considerabila de forma, doua echipe ce vor face parte probabil din play-out. VEZI mai jos pronosticul de cota 1.72 oferit la agentia de pariuri online Betano!

hermannstadt astra ponturi pariuri 22112020

Hermannstadt.

Dupa un inceput bun de campionat, in care au acumulat 8 puncte din primele cinci etape disputate, ardelenii s-au vazut intrati intr-o serie de rezultate negative, echipa inregistrand 2 infrangeri si 3 remize din urmatoarele 5 partide.

Sibienii sunt echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate din acest campionat, acestia avand 5 remize pana acum, iar patru dintre aceste remize s-au incheiat cu scorul de 1-1.

Din punct de vedere al evolutiei defensive, echipa nu sta stralucit, acestia primind in cele 10 partide disputate 15 goluri, iar acest lucru le poate ingreuna destul de mult misiunea de a se salva de la retrogradare la finalul sezonului.

Astra.

Echipa din Giurgiu ocupa in mod surprinzator pozitia de lanterna rosie a acestui campionat, reusind sa castige o singura partida pana la momentul acestui meci si avand doua rezultate de egalitate, unul dintre ele obtinut in ultima etapa, in fata celor de la Dinamo.

Atat plecarile din intersezon cat si problemele financiare cu care se pare ca se confrunta clubul si-au pus amprenta asupra evolutiilor jucatorilor, iar dificultatile sunt atat de mari incat unii componenti ai lotului ameninta cu depunerea memoriilor la Liga.

Echipa are a doua cea mai slaba aparare a acestui campionat, avand o medie de 2 goluri primite pe meci pana in acest moment, singurii sub ei fiind Poli Iasi, cu 29 goluri primite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Hermannstadt (4-4-2): Cristiano, Voda, Scarlatache, Stoica, Oprut, Addae, Dalbea, Mustivar, Joalisson, Mayoral, Fortes.

Astra (4-4-2): Popa, Bruno, Graovac, Gaman, Sousa, Radut, Crepulja, Canadjija, Gheorghe, Stahl, Budescu.

Absenti.

Hermannstadt: Niciunul.

Astra: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Ultimele 2 infruntari s-au terminat nedecis, scor 2-2 si 0-0, in sezonul trecut al Ligii 1.

Ponturi pariuri Hermannstadt – Astra – AlexK.

Ziua de duminica propune unul dintre meciurile de subsolul clasamentului, atat Hermannstadt, cat si Astra parand sa fie angrenate in acest sezon in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ambele echipe au probleme defensive, media de goluri primita de fiecare fiind de peste un gol pe partida, dar giurgiuvenii infrunta atat problema evolutiilor slabe, cat si a dificultatilor financiare, iar acest lucru va fi cu siguranta reflectat pe teren.

Ma astept la un meci extrem de inchis si cu putine faze de poarta intre cele doua echipe, ambele dorindu-si obtinerea unui punct extrem de pretios in lupta pe care o vor purta pana la finalul sezonului, cota pe care am ales-o a fost cea pentru o remiza la pauza sau la final la agentia de pariuri online Betano.

Pronostic Hermannstadt – Astra PsF X – Cota 1.72!

Leave a Comment: