Hermannstadt – Dinamo ponturi pariuri 13.01.2021

Ponturi fotbal Hermannstadt vs Dinamo

Etapa a XVI-a din Liga 1 Romania programeaza de la ora 19:00 intalnirea dintre Hermannstadt si Dinamo, una dintre cele mai interesante din aceasta zi. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Ponturi fotbal Hermannstadt vs Dinamo

Partida dintre cele doua echipe cu parcursuri asemanatoare in acest sezon de Liga 1, va putea fi urmarita in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport + si Telekom Sport. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.50, pe care il puteti combina cu alte pronosticuri oferite de tipsterii 10pariuri.

Hermannstadt.

Nu prea se poate lauda cu forma de sfarsit a turului de campionat, reusind o singura victorie in precedentele 5 partide, cea de pe teren propriu cu Voluntari. A terminat turul pe locul 14, o pozitie in zona fierbinte a clasamentului.

Victoria cu Voluntari este si singura dintr-o serie de 5 meciuri jucate pe teren propriu. Ultimele transferuri facute de sibieni au fost Sydou Saeed Issah, Petrisor Petrescu, Ante Aralica si Alexandru Matel.

David Mayoral este cel mai bun marcator al echipei cu 3 reusite.

Dinamo.

Este o echipa greu incercata de schimbarile din ultima perioada si mai ales din cauza lipsei banilor, care i-a determinat pe multi jucatori importanti sa plece. Locul 11 este o pozitie onorabila ocupata de aceasta, avand in vedere problemele avute.

In ultimele 6 etape jucate a fost invinsa doar de CFR Cluj, cu scorul de 2-0. In deplasare a castigat doar cu Arges, in precedentele 5 meciuri disputate.

La sfarsitul turului, cel mai bun marcator era spaniolul Borja cu 5 goluri, dar se pare ca acesta a parasit echipa.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Hermannstadt (3-5-2): Figueiredo – Stoica, Oprut, Viera – Pires, Dalbea, Voda, Mayoral, Addae – Jo Santos, Karanovic.

Dinamo (3-5-2): Mejias – Puljic, Grigore, Radu – Sorescu, Camara, Gol, Anton, Borcea – Fabbrini, Nemec.

Absenti.

  • Hermannstadt : Nu este cazul.
  • Dinamo: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, cand am avut parte de o remiza, scor 1-1.

Ponturi pariuri Hermannstadt – Dinamo – K-boom.

Miercuri vom avea o partida din prima etapa din anul 2021 in Liga 1 Romania, intre 2 echipe aflate in a doua parte a clasamentului. Am ales pentru voi acest meci intre doua echipe cu aparari destul de slabe si o sa merg pe un pronostic pe goluri, in care trebuie sa avem minim 2 goluri. In categoria ponturi pariuri Liga 1 pentru azi, mai puteti gasi un pronostic de la celalalt meci.

Echipa gazda a avut in 4 din ultimele 5 partide, peste 1.5 goluri in meci. De asemenea Dinamo a avut parte de minim 2 goluri pe partida in 8 din precedentele 10 jucate. In 6 din cele 7 dueluri directe s-a marcat cel putin de 2 ori, si cele mai multe goluri au fost in partida din 2019, cand sibienii au castigat cu 4-2.

Pronostic Hermannstadt – Dinamo: Peste 1.5 goluri in meci – 1.50.