Hermannstadt – Mioveni ponturi pariuri 02.06.2021

hermannstadt mioveni ponturi pariuri
hermannstadt mioveni ponturi pariuri

Hermannstadt.

Echipa antrenata de Eugen Beza s-a clasat pe locul 8 in play-out, dupa 9 partide disputate. Bilantul obtinut a fost de 4 victorii, o remiza si 4 infrangeri, golaveraj 6-9.

A reusit sa evite in mod spectaculos retrogradarea directa, cu 3 runde ianaintea finalului campionatului pierdea pe terenul lui Dinamo Bucuresti si ramanerea in Liga 1 parea o himera.

Victoriile din ultimele doua runde cu FC Arges si Politehinica Iasi, coroborate esecurilor pe linie inregistrate de Astra Giurgiu au rasturnat insa calculele hartiei si au permis sibienilor sa isi incerce sansa la baraj.

Ramane una dintre cele mai indisciplinate formatii ale acestui sezon de Liga 1 cu o medie de 3.46 cartonase incasate, mai exact 132 de avertismente si 4 eliminari.

Nu la fel de bine s-a descurcat in fata portii adverse marcand in medie 0.84 goluri pe meci jucat, de evitat pronosticuri fotbal sigure pe reusitele gazdelor in acest joc.

Mioveni.

Argesenii au terminat pe locul 3 in Liga a 2-a, nereusind sa profite de pasii gresiti ai Rapidului, cu o victorie si 3 remize in ultimele 4 runde nu a putut devansa formatia giulesteana.

A avut cel mai bun atac din play-off-ul ligii secunde cu 18 goluri marcate, in acelasi timp a si incasat gol in 5 din ultimele 6 meciuri disputate in al doilea esalon din fotbalul autohton.

Formatia pregatita de Alexandru Pelici a platit tribut rezultatelor de egalitate inregistrate in play-off, numai putin de 6 in 10 runde, in acelasi timp a pierdut un singur joc, -2 pe terenul campioanei FC Universitatea Craiova, insa la scorul de 1-0 in favoarea sa a ratat doua mari ocazii de gol.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Hermannstadt (4-4-2): Cristiano – Matel, Viera, Scarlatache, Oprut – Belu-Iordache, Alhassan, Pires, Oroian – David Mayoral, Yazalde.

Mioveni (4-2-3-1): Iustin Popescu – Oancea, Gherghe, Garutti, Serbanica – Toma, Veres – Cosereanu, Blanaru, Isfan – Blanaru.

Vezi aici toate cotele pentru Hermannstadt – Mioveni!

Absenti.

Hermannstadt: Goran Karanovic, Saeed Issah – accidentati.

Mioveni: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Din 2017 si pana in prezent cele doua echipe s-au infruntat de 4 ori. Hermannstadt are doua victorii: una in Cupa Romaniei, un 2-0 in 2019, cealalalta in Liga a 2-a. Alte doua infruntari, inclusiv meciul tur s-au terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Hermannstadt – Mioveni – Lily84.

Mioveni a avut un parcurs bun in esalonul secund, dar nu a dovedit ca poate lupta la un nivel ridicat in meciurile decisive. A pierdut in deplasarea de la Craiova si nu a obtinut decat o victorie in ultimele 7 jocuri din play-off, cu Rapid Bucuresti, insa la momentul desfasurarii infruntarii giulestenii numai puteau pierde locul secund.

Hermannstadt vine cu un moral bun pentru acest retur, iar finantatorul Claudiu Rotar a anuntat faptul ca jucatorii sunt cu salariile la zi, un motiv in plus de a intra decisi miercuri seara.

Sibienii sunt mult mai experimentati, au jucatori care au evoluat sezoane bune in primul esalon si care sunt obisnuiti cu partidele tari, decisive, capitol la care argesenii nu sunt la acelasi nivel.

Iti recomand sa joci pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote.

Pronostic Hermannstadt – Mioveni: Hermannstadt promoveaza cota 1.65