Hermannstadt – UTA ponturi pariuri 18.10.2020

Forma AlexK: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici AlexK
Procentaj: 47.4%
Castigate: 18/38
Unitati: 94

Meciul de duminica pune fata in fata echipa din Sibiu cu una din echipele de mare traditie ale Romaniei, UTA Arad, revenita in acest sezon in primul esalon. Va reusi UTA sa obtina un rezultat bun in lupta pentru evitarea retrogradarii? VEZI mai jos avancronica acestui meci si pontul de cota 2.05 propus la agentia de pariuri online Betano!

hermannstadt uta ponturi pariuri 18102020

Hermannstadt.

Echipa din Sibiu se bucura de un inceput excelent de campionat, echipa inregistrand 2 victorii, 3 egaluri si o singura infrangere, impotriva campionilor de la CFR Cluj.

Acesta va fi primul meci jucat de sibieni la Medias, echipa mutandu-se din Sibiu pana cand lucrarile de renovare ale stadionului Municipal vor fi terminate.

Jocul prestat de echipa condusa de Ruben Albes este unul extrem de ofensiv, echipa reusind sa inscrie in poarta adversa in 5 din ultimele 6 meciuri disputate.

UTA.

Nou promovata UTA are un inceput destul de decent in acest campionat, reusind sa obtina puncte in aproape toate etapele, singura infrangere venind dupa un meci extrem de dramatic contra celor de la Poli Iasi, incheiat cu scorul de 2-3.

Echipa se bazeaza pe un joc defensiv, doua dintre partidele disputate de acestia incheindu-se cu remize albe, iar intr-un singur meci s-au marcat mai mult de 2 goluri.

Una dintre cele mai importante piese ale aradenilor este fostul jucator clujean Ioan Hora, ajuns la varsta de 32 ani.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Hermannstadt (4-2-3-1): Cristiano, Belu-Iordache, Viera, Stoica, Oprut, Dalbea, Romario, Caiado, Sintean, Joalisson, Fortes Moreira.

UTA (4-3-3): Iacov, Rrumbullaku, Benga, Erico, Tomozei, Rusu, Albu, Rosu, Miculescu, Buhacianu, Hora.

VEZI aici cotele pentru Hermannstadt – UTA!

Absenti.

Hermannstadt: Niciunul.

UTA: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori in istorie, ultima partida disputandu-se in luna septembrie, un meci amical incheiat cu victoria aradenilor, 2-0.

Ponturi pariuri Hermannstadt – UTA – AlexK.

Meciul de duminica seara se anunta unul extrem de echilibrat, ambele echipe incercand sa obtina macar un punct din acest duel, punct ce ar putea fi vital in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipa din Sibiu va incerca sa se foloseasca de creativitatea jucatorilor portughezi si brazilieni din echipa si sa marcheze de cat mai multe ori in poarta aradenilor, dar se vor lovi de excelenta organizare defensiva a acestora.

De la acest meci ma astept la un inceput prudent, niciuna din echipe nedorind primirea unui gol rapid, dar, odata cu trecerea timpului, meciul va deveni mai deschis si vom avea cel putin un gol. Voi alege pentru acest meci o cota interesanta de la agentia de pariuri online Betano!

Click aici pentru a paria pronosticul!

Leave a Comment:

Open

Close