Hertha – Augsburg ponturi pariuri 06.03.2021

hertha augsburg pronosticuri

Sambata dupa-amiaza de la ora 16:30, Hertha va primi vizita lui Augsburg, intr-un meci care conteaza pentru etapa 24 din Germania Bundesliga. Va recomand sa cititi in continuare acest articol, pentru a afla detalii interesante despre cele doua echipe.

hertha augsburg pronosticuri

K-boom v-a pregati pentru acest duel un pronostic combinat, cu cota 1.67, pe care il va juca la Unibet, o casa de pariuri unde poti chiar sa urmaresti live meciuri online.

Hertha.

Este una din dezamagirile acestui sezon de Bundesliga, ocupand in acest moment locul 15, cu doar 18 puncte acumulate in 23 de etape si cu un golaveraj dezamagitor, cu -16 goluri. Orice pas gresit o poate duce pe locurile retrogradabile, avand in vedere ca o desparte doar golaverajul de Bielefeld, care este cu o pozitie mai jos.

A ajuns la 9 partide consecutive fara victorie, ultima victorie fiind in urma cu 10 etape, cu Schalke, cu scor de neprezentare. Pe teren propriu a reusit sa castige doar de 2 ori din cele 11 meciuri disputate.

Tanarul atacant brazilian, Matheus Cuna, este cel mai bun marcator al echipei, cu 6 reusite, iar din urma vin Krzysztof Piatek si Jhon Cordoba, amandoi cu cate 5 goluri.

Augsburg.

Vine dupa o victorie in deplasarea de la Mainz, cu unul din adversarii directi la lupta pentru retrogradare, cu scorul de 1-0. Acest castig a departat-o pentru moment pe aceasta de zona fierbinte, aflandu-se la 8 puncte distanta de adversara din aceasta seara.

Au avut 11 deplasari pana acum, castigand 4 din acestea, 2 le-au terminat la egalitate si in 5 s-au vazut invinsi. Laszlo Benes este singurul jucator adus in ultima perioada de transferuri, fiind imprumutat de la Monchengladbach.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Hertha (3-4-1-2) : Zentner – St. Juste, Bell, Niakhate – Da Costa, Barreiro, Kohr, Mwene – Latza – Glatzel, Onisiwo.
Augsburg (4-2-3-1) : Gikiewicz – Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Strobl, Khedira – Caligiuri, Benes, Vargas – Niederlechner.

Absenti.

  • Hertha: Boyata, Cunha, Dilrosun, Khedira, Leckie, Plattenhardt, Radonjic si Torunarigha, toti fiind accidentati.
  • Augsburg: Finnbogason, Iago si Jensen, toti 3 accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a avut loc in turul campionatului si a fost castigata de Hertha cu scorul de 3-0.

Ponturi pariuri Hertha – Augsburg – K-boom.

In aceasta seara vom avea un duel intre doua echipe care au nevoie neaparat de victorie si nu cred ca vor risca prea mult. Voi miza pe un pronostic combinat, in care elevii lui Dardari nu trebuie sa piarda si sa se marcheze minim 2 goluri in meci, pariu pe care il voi juca la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online!

Ma astept sa vad o tresarire de orgoliu din partea berlinezilor, avand in vedere ca se afla intr-o situtatie dificila si acum este momentul sa se trezeasca. Un detaliu foarte important este ca Hertha nu a pierdut nicio intalnire directa, in calitate de echipa gazda, iar in ultimele 4 marcandu-se si minim 2 goluri. In tur alb-albastri s-au impus chiar pe terenul lui Augsburg, cu scorul de 3-0 . Daca doriti sa faceti un bilet, va recomand ponturi pariuri azi ale mele si ale colegilor mei.

Pronostic Hertha – Augsburg 1X si 2+ – 1.68