Hertha – Koln ponturi pariuri 15.05.2021

hertha vs koln pronosticuri

Sambata dupa-amiaza, de la orele 16:30, Bundesliga propune suporterilor un duel intre doua echipe aflate in subsolul clasamentului, Hertha si Koln. Cele doua echipe sunt in lupta pentru evitarea retrogradarii sau a barajului de mentinere in prima liga, Hertha fiind formatia mult mai in forma si cu rezultate mai bune in ultimul timp.

hertha vs koln pronosticuri

In acest context Koln vine la Berlin avand nevoie de puncte, cu doua etape inainte de finalul campionatului. De cealalta parte, Hertha, cu o victorie, si-ar asigura prezenta si in sezonul viitor in Bundesliga.. Zamy_bz a analizat acest meci si a ales sa-l joace la Winbet o casa de pariuri online care incearca sa ajunga din urma granzii din lumea pariurilor.

Hertha.

Se afla pe locul 13, avand 34 de puncte, la 3 puncte distanta de locul de baraj ocupat de Bielfield. Vine dupa o victorie in deplasare, cu deja retrogradata Schalke, 2-1.

Echipa are o linie de 2 victorii si 3 egaluri in ultimele 5 meciuri, insa este neinvinsa de 7 jocuri, reusind un final de campionat suprinzator de bun. Ultima infrangere o are in fata celor de la Dortmund, echipa mult mai bine clasata, care a invins-o atunci cu 2-0.

De asemena este neinvinsa si in ultimele 5 meciuri de acasa, si, cu exceptia ultimului meci pe teren propriu, cu Bielfield, cand a remizat alb, a marcat in fiecare meci cel putin 2 goluri. Elanul ofensiv este de admirat, ca si revenirea ei in clasament, jucatorii strangand randurile in momente grele si aducand puncte atunci cand echipa a avut mai mare nevoie de ele. Are, insa, multi accidentati pentru acest meci.

Koln.

Are nevoie disperata de puncte. Ocupa locul 17, loc retrogradabil, avand 29 de puncte, la 2 puncte sub Bielfield care ocupa loc de baraj, si tot la 2 sub Bremen care este prima formatiei deasupra liniei rosii.

Dupa doua victorii consecutive, acasa cu Leipzig(surprinzator) si in deplasarea de la Augsburg(la fel de surprinzator), a pierdut etapa trecuta acasa cu Freiburg, scor 1-4. Are a doua cea mai slaba aparare din campionat, dupa Schalke, echipa de pe ultimul loc.

O victorie ar insemna, insa, enorm pentru echipa oaspete care nu arata grozav in meciurile din deplasare. Are o singura victorie si patru infrangeri in ultimele 5 deplasari, primind gol in fiecare dintre aceste meciuri.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Hertha: Schwolow – Pekarik, Boyata, Alderete, Plattenhardt – Tousart, Darida, Leckie, Dilrosun – Ngankam, Radonjic.
Koln: Horn – Horn, Czichos, Bornauw, Ehizibue, Koziello – Skhiri, Duda, Kainz – Wolf, Andersson.

Vezi aici toate cotele pentru Hertha – Koln!

Absenti.

Hertha: Piatek, Lukebakio, Cunha, Guendouzi, Cordoba, Netz, Jarstein(indisponibili), Mittlestadt, Khedira(incerti).

Koln: Dennis(indisponibil), Hector(incert).

Istoric confruntari directe.

Cele doua echipe si-au impartit victoriile de-a lungul timpului, in fucntie de forma in care s-au aflat. In turul campionatului s-a terminat indecis, 0-0.

Ponturi pariuri Hertha – Koln – zamy_bz.

Hertha este o echipa mult mai in forma decta Koln si asta o arata ultimele meciuri. hertha a adunat multe puncte in acest final de campionat si a prestat un joc frumos, cu multe faze de poarta. Este greu de pronosticat un astfel de meci, mai ales in privinta invingatorului. Nevoia de puncte face echipele sa joace mult mai atent, importante fiind punctele.

Va fi un meci tensionat si va castiga echipa care isi va fructifica mai bine ocaziile, caci acestea vor veni, Bundesliga fiind un campionat spectaculos. Vom avea faze de poarta, cornere sau cartonase si vom avea si goluri. Si, ceea ce este important, vom avea fotbal si un meci pe care trebuie sa-l urmarim.

Pronostic Hertha – Koln: Egal sau ambele echipe marchează – 1.53