Caută
Close this search box.

Hertha – Monchengladbach ponturi pariuri 10.04.2021

Ma astept sa fie un joc foarte interesant fiindca ambele formatii au mare nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivele din acest final de sezon. De aceea am ales sa merg pe un pariu pe goluri si am gasit o cota foarte buna la Superbet.

Hertha.

Face un sezon neasteptat de slab fiindca in 27 de meciuri a strans numai 25 de puncte si astfel este pe locul 14. A marcat 32 de goluri si a primit 46.

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

D. Boyata, E. Lowen si L. Netz sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, V. Darida este suspendat.

Monchengladbach.

Face un sezon slab pentru ca in 27 de runde a acumulat numai 39 de puncte si astfel este pe locul 9. A marcat 46 de goluri si a primit 41.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri si 2 victorii.

N. Elvedi, T. Musel si J. Villalba sunt accidentati si nu vor face deplasarea.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Hertha (3-4-3): Schwolow – Klunter, Stark, Torunarigha – Zeefuik, Tousart, Guendouzi, Mittelstadt – Lukebakio, Cordoba, Cunha.

Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer – Wendt, Beyer, Ginter, Lainer – Kramer, Nuehaus – Wolf, Stindl, Thuram – Plea.

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur a fost 1-1 la Gladbach. Daca esti de parere ca vor inscrie din nou ambele echipe, ai o cota de 1.55 la Superbet, cea mai buna casa de pariuri online.

Ponturi pariuri Hertha – Monchengladbach – Catalin.

Ambele formatii au mare nevoie de cele 3 puncte puse in joc pentru a-si indeplini obiectivele din acest final de sezon si de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie destul de multe goluri.

9 din cele 13 meciuri de pe teren propriu ale Herthei au fost de peste 2.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 10 din cele 13 deplasari ale lui Monchengladbach.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 3 goluri, cota fiind foarte buna.

Pronostic Hertha – Monchengladbach: 3+ cota 1.70