Caută
Close this search box.

Biletul zilei hochei – Cota 4 – 14.10.2021

Biletul zilei hochei 14.10.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din America și Norvegia. Cota totală este de 4.24 și poate fi plasată până la ora 19:00. Mult succes!

ponturi biletul zilei hochei

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 14.10.2021

Stavanger vs Frisk Asker (ora 19:00)

O luăm în ordine cronologică, iar prima recomandare de pe bilet vine de pe DNB Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Stavanger și Frisk Asker. Am ales să merg pe linia de peste 4,5 goluri.

Avem în față două formații ce practică un joc foarte ofensiv. Stavanger a reușit în cele 10 etape din Fjordkraft-ligaen să puncteze de 32 de ori, medie de 3,20 goluri înscrise pe partidă. Frisk completează cu o medie de 3,80 pucuri marcate/meci.

În cea ce privește zona de apărare, ambele sunt surprinse de circa 2,60 ori pe partidă. În ultimele 3 jocuri susținute de gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare. La prădători, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 16 din ultimele 19 jocuri.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.47@ Betano

New York Rangers vs Dallas Stars (ora 02:00)

La acest duel am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri. Rangers a pierdut în perioada de transferuri câțiva atacanți de bază (ex Blackwell Colin și Buchnevich Pavel). Au avut în sezonul anterior o medie de 3,16 goluri marcate.

Din punctul meu de vedere, linia ofensivă este mult mai subțire si nu mă aștept să atingă această medie. Principalul atu este linia de apărare. Permit circa 2,80 pucuri pe partidă. De cealaltă parte, Dallas practică în general un joc foarte defensiv.

Au avut în sezonul anterior o medie de 2,75 goluri cedate/meci. După semnarea lui Holtby și Ryan Suter, tind să cred că vor reuși să mențină aceste cifre. Poate chiar să și diminueze puțin. Atacul este destul de subțire, doar 2,80 pucuri marcate pe partidă.

Cele două s-au întâlnit de 6 ori în ultimii 4 ani. În 5 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota 1.70@ Betano

Los Angeles Kings vs Vegas Golden Knights (ora 05:30)

Ultima recomandare din bilet vine de pe Staples Center, acolo unde avem programată disputa dintre Los Angeles Kings-Vegas Golden Knights. Am să merg pe mâna armurierilor. Aceștia domină la toate capitolele.

Au o linie ofensivă foarte solidă, medie generală de 3,10 goluri înscrise pe partidă. Drept dovadă, în primul joc din sezon, aceștia au punctat de 4 ori. După plecarea lui Fleury, prezintă o ușoară nesiguranță în apărare.

Nu este o problemă majoră, deoarece Vegas are portari decenți. Lehner are în sfârșit posibilitatea să evolueze în mai multe jocuri. Suedezul a înregistrat în sezonul anterior o medie de 2,47 goluri încasate/meci și un procentaj de 90,86% la salvări.

De cealaltă parte, Kings și-a păstrat în mare parte același nucleu de jucători. Nu au adus foarte mulți jucători, dar nici nu au dat. Este una dintre cele mai slabe formații din NHL. Cu Vegas s-a duelat de 10 ori în acest an. Armurierii s-au impus în 7 dintre aceste jocuri.

Pont: Vegas Golden Knights câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota 1.70@ Betano

Biletul zilei hochei 14 Octombrie 2021

bilet hochei 14102021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!