Anglia – Scotia ponturi pariuri 18.06.2021

anglia scotia ponturi pariuri

Anglia si Scotia joaca al doilea meci de la Campionatul European vineri seara de la ora 22:00. Pronosticul propus la acest meci are o cota de 1.77!

anglia scotia ponturi pariuri

Unde se joacă Anglia – Scotia?

Partida este programata sa se dispute in Anglia, pe Wembley Stadium din Londra. In tribune vor putea fi prezenți în jur de 22.500 de spectatori.

Anglia – Scotia la TV – unde pot vedea meciul?

Poti urmari acest meci pe canalul PRO TV. Toate meciurile programate la Campionatul European 2020 pot fi vizionate pe PRO TV si PRO X.

Informații despre echipe

Loturi

Anglia are cel mai bun lot din punct de vedere financiar de la acest Euro estimat la 1.25 miliarde de €. Cel mai bun jucator al englezilor este atacantul lui Tottenham, Harry Kane (120M €).

Scotia se situeaza pe locul 15 cu un lot de 269M €. Printre cei mai bine cotati jucatori ai scotienilor se numara Robertson (65M €) si McTominay jucatorul lui Manchester United.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupă și program

Cele doua echipe au fost repartizate in Grupa D, alaturi de Cehia si Croatia. Anglia este favorita certa a acestei grupe mai ales dupa primul meci disputat in timp ce Scotia incerca cu disperare sa se califice mai departe.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei D – aici!

Anglia.

Are o serie de 7 victorii consecutive in toate competitiile. S-a calificat la EURO de primul loc al grupei de preliminarii, obtinand 21 din totalul de 24 de puncte posibile.

In amicalele dinaintea turneului final a invins-o pe Romania si pe Austria cu acelasi scor modest de 1-0.

Anglia nu numai ca este favorita sa castige grupa dar este si cotata pe loc secund pentru a castiga acest EURO.

Scotia.

A obtinut numai 4 victorii din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile. Scotia s-a calificat la acest EURO gratie UEFA Nations League de unde a reusit s-o elimine in finala pe Serbia de la loviturile de departajare.

Scotia a reusit rezultate foarte bune in partidele pregatitoare pentru turneul final. A castigat ultimul amical jucat impotriva lui Luxembourg cu scorul de 1-0 iar celalalt meci s-a terminat la egalitate, cu scorul de 2-2 impotriva Olandei.

Scotia a marcat in 5 din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile.

Echipe probabile Anglia – Scotia

Anglia (4-2-3-1): Pickford; Shaw, Mings, Stones, Walker; Phillips, Rice; Rashford, Mount, Foden; Kane.

Scotia (3-5-2): Marshall; Hendry, Cooper, Hanley; Robertson, McTominay, McGinn, Armstrong, O'Donnell; Christie, Dykes.

Absenti: Nu exista absenti confirmați, dar la englezi Saka si Maguire sunt inca incerti.

Istoric confruntări directe Anglia – Scotia:

Cele doua reprezentative s-au infruntat ultima oara in anul 2017 iar partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.

Ponturi pariuri Anglia – Scotia – propus de MRRazvan

Anglia a debutat cu o victorie de 1-0 in meciul impotriva vice-campioanei mondiale, Croatia. Partida a fost una echilibrata dar echipa antrenata de Southgate a fost mai buna. Cu acest meci, Anglia are o defensiva de exceptie ajungand la 9 meciuri in care a primit un singur gol.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Unibet. Acceseaza acest link pentru a afla cum imi fac cont la Unibet.

Scotia a pierdut primul meci jucat cu 2-0 impotriva Cehiei si desi echipa nationala s-a descurcat bine in acea partida, acum risca cel mai probabil sa fie eliminata din competitie daca nu obtine un rezultat pozitiv.

Anglia isi poate asigura calificarea in optimi inca din aceasta partida. Asteptarile echipei antrenata de Southgate sunt mari si cred ca Anglia va reusi sa se ridice la nivelul cerintelor si sa se impuna inca din prima repriza , la fel cu o putea face si in meciul cu Croatia daca sutul tras de Foden nu nimerea bara, asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Vezi toată oferta de pronosticuri EURO 2021!

Pronostic Anglia – Scotia : 1 Pauza – 1.77