Croatia – Cehia ponturi pariuri 18.06.2021

croatia cehia ponturi pariuri

Croatia si Cehia se vor infrunta in cadrul etapei a 2-a de la Campionatul European de fotbal. Pentru aceasta infruntare iti propun un pronostic cu o cota de 1.75.

croatia cehia ponturi pariuri

Unde se joaca Croatia – Cehia?

Partida este programata sa se dispute pe Hampden Park din Glasgow. Trebuie mentionat faptul ca va fi permis accesul spectatorilor la un sfert din capacitatea maxima a stadionului.

Croatia – Cehia – la Tv – unde pot vedea meciul?

Meciul de fotbal dintre nationalele Croatiei si Cehiei poate fi urmarit pe canalul ProTv cu incepere de la ora 19.00.

Informatii despre echipe.

Loturi.

Jucatorul cheie in tabara croata este fara indoiala Luka Modric, cel care si-a prelungit contractul pe inca 12 luni cu Real Madrid si va ajunge astfel la un deceniu in tricoul celei mai galonate formatii de club din Europa.

Alaturi de acesta se regasesc jucatori extrem de importanti si experimentati si ii numesc aici pe: Ivan Perisic (Inter), Mario Pasalic (Atalanta), Ante Rebic (AC Milan), Mateo Kovacic (Chelsea) sau Sime Vrsaljko (Atletico Madrid).

La randul sau Jaroslav Silhavy are un lot bine inchegat, bazat in mare pe jucatori de la Slavia Praga, 5 la numar, din totalul de 9 convocati din campionatul intern.

In formatia deplasata pentru EURO 2020 vin si stranieri din campionate importante: Tomas Soucek si Vladimir Coufal (West Ham), Tomas Vaclik (Sevilla), Patrik Schick (Leverkusen). Tomas Soucek a fost declarat cel mai bun jucator raport calitate/pret in sezonul trecut din campionatul britanic.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program.

Cele doua echipe au fost repartizate in Grupa D, alaturi de Anglia si Scotia. Nationala albionului este favorita certa sa se califice din grupa, cota 1.01, urmata de Cehia cu 1.08. Scotia primeste o cota de 6.50 sa termine pe un loc calificant.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei D – aici!

Croatia.

A pierdut meciul de debut contra Angliei, Raheem Sterling fiind cel care a rupt echilibrul marcand golul victoriei engleze la capatul unei actiuni rapide si cursive.

In urma acestui esec elevii lui Zlatko Dalic se vad nevoiti sa castige jocul urmator, in caz contrar mai pot spera doar la o eventuala calificare de pe locul 3, ceea ce este foarte riscant mai ales ca vor intalni un adversar redutabil in faza eliminatorie.

Danijel Subasic, Ivan Strinic, Mario Mandzukic si Ivan Rakitic s-au retras dupa cucerirea argintului la ultimul mondial, dar in locul lor sunt suficiente solutii de calitate.

A jucat de 14 ori in ultimele 19 luni de la calificarea la Euro 2020, castigand doar cinci partide, remizand doua si pierzand sapte. De asemenea in amicalele premergatoare EURO 2020 a terminat la egaltate cu Armenia si a pierdut in fata Belgiei.

Cehia.

Noua generatie spera sa readuca gloria acestei nationale, la 25 de ani distanta de la finala de campionat european pierduta atunci in fata Germaniei, 2-1 in extra time cu Oliver Bierhoff semnand o dubla pentru panzere.

Victoria in fata Scotiei ii ofera sansa unei remize in acest joc, in plus in ultimul meci va infrunta Anglia care poate fi deja calificata de pe primul loc.

In fata echipei pregatite de Gareth Southgate are o victorie in campania de calificare la actualul turneu final, singurul esec suferit de englezi in ultimul deceniu in preliminariile unei competitii europene.

De la reluarea competitiilor a disputat 9 de partide suferind trei infrangeri castigand 5 si remizand in una, pot fi incercate pronosticuri pe biletul zilei azi avand la baza un rezultat pozitiv al sau.

Echipe probabile Croatia – Cehia.

Croatia (4-3-3): Livakovic – Barisic, Caleta-Car, Vida, Vrsaljko – Kovacic, Brozovic, Modric – Perisic, Petknovic, Rebic.

Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Coufal, Celustka, Kalas, Boril – Soucek, Kral – Masopust, Darida, Jankto – Schick.

Absenti.

Nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Cele doua reprezentative s-au infruntat ultima data la EURO 2016, partida terminandu-se atunci la egalitate, scor 2-2.

Ponturi pariuri Croatia – Cehia – propus de Lily84.

Croatia isi poate juca ultima sansa de a termina in primele doua locuri ale grupei, are nevoie de cel putin o remiza contra Cehiei si poate obtine un rezultat pozitiv.

La randul sau nationala pregatita de Jaroslav Silhavy tinteste cel putin o remiza, va infrunta Anglia in ultimul meci, dar si cu 4 puncte se poate califica de pe locul 3.

Ma astept la un meci echilibrat, in care Cehia sa se apere cat mai compact, dar in care nationala Croatiei sa domine mijlocul terenului, compartimentul sau median fiind peste cel al adversarei.

Elevii lui Zlatko Dalic nu vor pierde infruntarea, au mai multa experienta in genul acesta de partide decisive, dar si un plus valoare in linia de mijloc si atac.

Pronosticul propus de mine poate fi jucat la casa de pariuri online Betano unde gasesti o oferta variata si foarte bogata pentru EURO 2020. Vezi cum iei bonusul maxim de la acest operator din articolul Cod bonus Betano.

Vezi toata oferta de pronosticuri EURO 2021!

Pronostic Croatia – Cehia: Croatia sansa dubla 1X & total goluri marcate sub 3.5 cota 1.75