Caută
Close this search box.

Meciul zilei din hochei 01.02.2021

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Bell Centre, acolo unde Montreal Canadiens urmează să primească vizita celor de la Vancouver Canucks. Mult succes!

Ponturi Hochei

Montreal Canadiens vs Vancouver Canucks (ora 02:00)

Montreal a început foarte bine noul sezon din NHL. Se situează în prezent pe poziția secundă în Divizia de Nord, cu 12 puncte dobândite. Bilanțul acestora este de 5 victorii și 3 înfrângeri. Vin după eșecul suferit în fața celor de la Calgary Flames, scor 0-2.

Zona de atac a fost excepțională, deoarece au reușit să marcheze numai puțin de 33 de goluri, medie de peste 4 goluri înscrise/meci (fiind și cea mai bună ofensivă din Divizia de Nord).

În ceea ce privește jocul de apărare, aceștia încă mai au mult de lucrat. Au permis 22 de pucuri până acum, medie de 2,75 goluri primite pe partidă. Încă nu s-a stabilit cine va fi titularul de drept în net.

Până acum s-a tot făcut rotație între Jake Allen și Carey Price. Allen s-a descurcat ceva mai bine. Acesta a fost titularizat în 3 rânduri, timp în care a acumulat o medie de sub 1,70 goluri permise, iar procentajul său la salvări este de 93,33%.

De cealaltă parte, Canucks se află pe poziția a 3-a, cu același număr de puncte obținute. Însă, față de Canadiens, aceștia au cu 3 jocuri mai mult disputate. Bilanțul actual este de 6 victorii și 5 înfrângeri.

În acest timp, zona de atac a dat randament de 40 de ori, medie de 3,66 goluri marcate pe partidă. Traversează o perioadă excelentă, deoarece au reușit să se impună în ultimele 4 dueluri, toate aceste confruntări terminându-se cu cel puțin 4 goluri marcate de către aceștia.

Din punctul meu de vedere, dacă s-ar lucra puțin mai mult la zona de apărare, Canucks ar avea foarte mari șanse să ajungă cel puțin în semininalele cupei Stanley. Acest compartiment a fost deplorabil până acum, permițându-le adversarilor numai puțin de 37 de goluri.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri. Ambele formații practică un joc ofensiv excelent. În schimb, pe plan defensiv, atât Montreal, cât și Canuks au avut prestații deplorabile. Cele două s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon, toate aceste dueluri terminându-se cu cel puțin 6 goluri marcate.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota 1.65@ Betano