Meciul zilei din hochei 16.02.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 58/87
Unitati: 284

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe PPG Paints Arena, acolo unde Pittsburgh Penguins urmează să primească vizita celor de la Washington Capitals. Mult succes!

Ponturi Hochei

Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals (ora 02:00)

Pittsburgh a început destul de bine noul sezon din NHL. Se află în acest moment pe poziția a 5-a în Divizia de Est, cu 16 puncte dobândite în urma celor 13 confruntări susținute. Dețin un bilanț de 7 victorii și 6 eșecuri.

Liniile de atac s-au prezentat foarte bine, deoarece au reușit să puncteze de 43 de ori, medie de aproximativ 3,30 goluri înscrise pe partidă. Au reușit să puncteze de cel puțin 3 ori în 9 dintre cele 13 jocuri.

În ceea ce privește jocul defensiv, apărarea a avut prestații jenante. Le-au permis până acum adversarilor să puncteze de 47 de ori, medie de 3,66 goluri cedate/meci. Au permis cel puțin 3 goluri în 11 dintre cele 13 dueluri.

De cealaltă parte, Capitals a avut un start de sezon oarecum asemănător. Se află în prezent pe a 4-a poziție, cu 15 puncte acumulate și un bilanț de 6 victorii și 7 înfrângeri. Traversează o perioadă foarte slabă, deoarece au 4 înfrângeri consecutive.

Raportându-ne la numărul de confruntări susținute, Capitals deține cel mai eficient compartiment ofensiv din divizie. Per total, liniile de atac au reușit să marcheze de 47 de ori, medie de 3,66 goluri marcate/meci.

Bine, dețin și cele mai slabe linii defensive din divizie. Apărarea a cedat numai puțin de 51 de goluri până acum, medie de 3,92 goluri încasate pe partidă. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 9 dintre cele 13 confruntări, în timp ce la Capitals, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 11 dintre cele 13 confruntări.

Istoricul recent ne indică faptul că putem asista la un duel cu foarte multe goluri marcate. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: