Meciul zilei din hochei 19.02.2021

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Scotiabank Saddledome, acolo unde Calgary Flames urmează să primească vizita celor de la Edmonton Oilers. Mult succes!

Ponturi Hochei

Calgary Flames vs Edmonton Oilers (ora 04:00)

Calagary Flames se situează în acest moment pe poziția a 5-a în Divizia de Nord, cu 17 puncte acumulate în urma celor 16 confruntări susținute. Bilanțul acestora este momentan de 8 victorii și 8 eșecuri.

Zona de atac a avut prestații destul de solide. Au reușit să puncteze până acum de 45 de ori, medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă. Calagary a reușit să marcheze de cel puțin 3 ori în 4 din ultimele 6 întâlniri.

În ceea ce privește jocul de apărare, flăcările au cedat tot 45 de goluri. Vin după un rezultat foarte slab, deoarece au fost învinși categoric de Vancouver Canucks, scor 1-5. Tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 8 dintre cele 16 confruntări.

De cealaltă parte, Oilers pare să recapete încrederea și forma avută în sezonul precedent. Se alfă în acest moment pe poziția a 3-a, cu un total de 20 de puncte acumulate. Au un bilanț de 10 victorii și 8 înfrângeri.

Așa cum spuneam, Oilers începe să joace din ce în ce mai bine. Forma de moment este foarte bună, deoarece au reușit să se impună în 4 dn ultimele 5 întâlniri. Zona de atac a avut evoluții solide, deoarece au reușit să marcheze 63 de goluri, medie de 3,5 pucuri înscrise/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, gruparea din Edmonton deține o apărare foarte modestă. În urma celor 18 confruntări, aceștia au permis 60 de pucuri, medie de peste 3,30 goluri cedate pe partidă.

Linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare în 12 dintre cele 18 confruntări. De asemenea, cele două formații s-au întâlnit de 6 ori în ultimii doi ani, 5 dintre aceste dueluri terminându-se cu cel puțin 6 goluri marcate.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota 1.62@ Betano