Meciul zilei din hochei 22.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Scotianbank Arena, acolo unde Toronto Maple Leafs urmează să primească vizita celor de la Edmonton Oilers. Mult succes!

Ponturi Hochei

Toronto Maple Leafs vs Edmonton Oilers (ora 02:00)

Toronto a avut un parcurs destul de bun până acum, deoarece au reușit să se impună în 3 dintre cele 5 confruntări. În acest timp, zona de atac a reușit să puncteze de 15 ori, iar apărarea a primit același număr de goluri.

Marner și Tavares au fost cei mai eficienți jucători ai echipei, având împreună un total de 12 puncte, 6 goluri și 6 pase decisive. Auston Matthews este în spatele acestora, cu 5 puncte trecute în palmare, două goluri si 3 pase.

Frederik Andersen a avut prestații slabe în net, având o medie de 3,01 goluri încasate pe partidă, iar procentajul său la salvări este de 88,57%. Andersen a fost titular în 4 dintre cele 5 confruntări susținute de frunzele de arțar.

Un capitol la care Toronto a stat foarte slab a fost cel legat de agresivitate. Aceștia au oferit adversarilor numai puțin de 24 de oportunități de power-play. În urma acestor penalizări, frunzele de arțar au cedat 4 goluri.

De cealaltă parte, Edmonton a lăsat mult de dorit în acest start de sezon. S-au impus în două dintre cele 5 jocuri. În acest timp, liniile ofensive au punctat de 13 ori, iar apărarea a încasat numai puțin de 16 goluri.

Nici Oilers nu a fost lipsită de penalități. Arbitrii i-au sancționat în cele 5 jocuri cu 17 penalizări. Totuși, apărarea s-a descurcat foarte bine în aceste situații, având doar două goluri încasate. Ambele au fost cedate celor de la Montreal Candiens.

Edmonton are foarte mari probleme în net. Aceștia au în acest moment doar un portar disponibil, pe Mikko Koskinen. Din păcate, prestațiile sale de până acum au fost foarte slabe, medie de 3,24 goluri încasate/meci și un procentaj de 90,64% la salvări.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. Ambele formații stau foarte bine în atac. În schimb, pe plan plan defensiv, atât Toronto, cât și Edmonton cedează goluri cu lejeritate. În duelul direct susținut în etapa anterioară am avut doar 4 goluri puse pe tabelă. Mă aștept la un joc mult mai spectaculos de această dată.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] PublicWin

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close