Meciul zilei din hochei 23.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Enterprise Center, acolo unde St Louis Blues urmează să primească vizita celor de la Los Angeles Kings. Mult succes!

Ponturi Hochei

St. Louis Blues vs Los Angeles Kings (ora 03:00)

Albaștrii au început destul de bine noul sezon din NHL. Aceștia au avut de susținut până acum 4 confruntări, avându-le în acest timp ca adversare pe Avalanche și San Jose. În urma acestor partide, bilanțul celor de la Blues este de două victorii și două înfrângeri.

Zona de atac nu a avut o eficiență tocmai ridicată, deoarece au reușit să puncteze doar de 10 ori, medie de 2,5 goluri înscrise pe partidă. Acest aspect era oarecum de așteptat. Gruparea din St Louis se bazează foarte mult pe jocul defensiv.

Nici la acest capitol nu au avut prestații tocmai decente, încasând în cele 4 dueluri 15 goluri, 8 dintre ele au fost cedate într-un singur joc, contra celor de la Colorado. Au stat foarte slab la jocul contra power-play.

Au fost sancționați cu numai puțin de 22 de penalități, în urma cărora au cedat 8 goluri. Pentru o echipă care a avut o medie de sub 2,80 goluri încasate în stagiunea anterioară, aceste cifre sunt foarte slabe.

Jordan Binnington a fost titularizat în toate cele 4 dueluri de până acum. Are o medie de 2,67 goluri încasate pe partidă, iar procentajul său la salvări este de 91,30%. Sunt cifre aproximativ identice cu cele înregistrate în sezonul anterior.

De cealaltă parte, Los Angeles Kings vine după prima victorie obținută în acest sezon. Puțin surprinzător aș putea spune, având în vedere că adversa întâlnită a fost Colorado Avalanche, una dintre cele mai bune formații din NHL. Scorul final a fost de 4-2.

Per total, “regii” s-au descurcat modest până acum, reușind să câștige un singur meci după primele 4 dispute. Zona de atac a fost destul de eficientă, total de 12 goluri marcate, în timp ce apărarea continuă să cedeze pucuri cu lejeritate (13 până acum).

Spuneam de St Louis că practică un joc foarte agresiv, dar nici Los Angeles nu a reușit să reducă numărul de greșeli prostești. Au fost până acum sancționați cu 22 de penalizări, în urma cărora au cedat 3 goluri.

După prestația avută în meciul anterior, sunt șanse foarte mari să-l vedem titular în net pe Jonathan Quick. Acesta a fost introdus în 3 dintre cele 4 jocuri, timp în care a acumulat o medie de 3.18 goluri încasate, iar procentajul său la salvări este de 89,69%.

Inițial am dorit să investesc în succesul gazdelor, dar îmi este puțin teamă de acest pronostic. Așa că, am ales să optez pe linia de peste 5 goluri asiatice. Ambele formații practică un joc ofensiv destul de bun.

În ceea ce privește jocul defensiv, Kings nu a evoluat deloc față de sezonul anterior, în timp ce St Louis primește foarte multe penalizări, iar apărarea cedează foarte ușor atunci când este pusă sub presiune.

Pont: Peste 5 goluri asiatice, cota [email protected] Fortuna

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close