Meciul zilei din hochei 23.02.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Rogers Arena, acolo unde Vancouver Canucks urmează să primească vizita celor de la Edmonton Oilers. Mult succes!

Ponturi Hochei

Vancouver Canucks vs Edmonton Oilers (ora 05:00)

Canucks a început destul de slab noul sezon din NHL. Se află în acest moment pe poziția a 5-a în Divizia de Nord, cu 18 puncte acumulate în urma celor 22 de confruntări. Au un bilanț de 8 victorii și 14 înfrângeri.

Zona de atac s-a descurcat destul de bine, având un total de 65 de goluri marcate, medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă. Au punctat de cel puțin 3 ori în 13 dintre cele 22 de confruntări.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au cedat până acum 78 de goluri, medie de peste 3,50 goluri primite/meci. Sunt a 2-a cea mai slabă apărare din Divizie. Doar Ottawa Sentators prezintă cifre mai slabe, cu 80 de goluri primite.

Nu se știe încă cine va fi titularizat în net, până acum făcându-se rotație între Thatcher Demko și Braden Holtby. Cei doi au fost titularizați de minim 10 ori, timp în care au acumulat medii de peste 3,30 goluri primite.

De cealaltă parte, Oilers a început foarte bine noul sezon. În prezent, aceștia se situează pe poziția secundă, cu 12 puncte acumulate în 20 de confruntări. Bilanțul acestora este momentan de 12 victorii și 8 eșecuri.

Forma de moment este foarte bună, deoarece au reușit să se impună în 8 din ultimele 10 confruntări susținute. Raportându-ne la numărul de jocuri susținute, aceștia dețin al 2-lea cel mai bun atac din Divizie.

Au un total de 72 de goluri înscrise până acum, medie de 3,60 pucuri înscrise/meci. În ceea ce privește jocul defensiv, liniile de apărare au fost destul de permisive, cu 62 de pucuri cedate, medie de peste 3 goluri primite/meci.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. La gazde, această linie a fost câștigătoare în 15 dintre cele 22 de confruntări, în timp ce la oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 13 dintre cele 20 de dueluri.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close