Meciul zilei din hochei 24.02.2021

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc în duelul de pe Wells Fargo Center, acolo unde Philadelphia Flyers urmează să primească vizita celor de la New York Rangers. Mult succes!

Ponturi Hochei

Philadelphia Flyers vs New York Rangers (ora 02:00)

Flyers început destul de bine noul sezon din NHL. Aceștia se află în acest moment pe poziția a 4-a în Divizia de Est, cu 19 puncte acumulate în urma celor 15 confruntări. Bilanțul acestora este de 8 victorii și 7 înfrângeri.

Zona de atac a avut o eficiență foarte ridicată, deoarece au reușit să puncteze de 51 de ori, medie de circa 3,40 goluri înscrise pe partidă. Nu mă aștept ca această medie să fie depășită și în duelul din această seară.

Din păcate, Flyers a fost grav afectată de virusul COVID-19. Foarte mulți jucători sunt în acest moment puși în carantină. Cei mai importanți jucători indisponibili sunt Voracek, Lindblom, Laughton, Konecny, Giroux și Braun.

Practic, echipa are problemele în toate liniile. Din cauza acestor indisponibilități, Alain Vigneault va fi nevoiți să trimită pe gheață jucători fără experiență. În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au încasat tot 51 de goluri.

De cealaltă parte, Rangers a avut un parcurs puțin mai slab. Se află pe poziția a 6-a, cu 15 puncte dobândite în urma celor 16 confruntări susținute. Bilanțul acestora este momentan de 6 victorii și 10 înfrângeri.

Zona de atac s-a prezentat destul de slab, având un total de 40 de goluri marcate, medie de 2,50 pucuri înscrise pe partidă. Pe plan defensiv, aceștia au încasat 42 de pucuri, medie de 2,62 goluri încasate/meci.

Igor Shestyorkin va fi mai mult ca sigur titularizat în net. Acesta a evoluat în 11 jocuri până acum, timp în care a înregistrat o medie de 2,23 goluri primite/meci, iar procentajul său la salvări este de 92,20%

Artemi Panarin nu va putea fi titularizat în această seară. Acesta este anchetat de poliție într-un caz de violență asupra unei femei. Panarin a evoluat în 14 jocuri în acest sezon, timp în care a acumulat 18 puncte, 5 goluri și 13 pase decisive.

Am ales să investesc în succesul oaspeților. Din punctul meu de vedere, Rangers nu este o echipă problematică pentru adversarele puternice, dar având în vedere numeroasele absențe din tabăra gazdelor, mă aștept ca gruparea din New York să profite și să câștige acest meci.

Pont: New York Rangers câștigă meciul, cota 2.90@ Betano