Hoffenheim – Bielefeld ponturi pariuri 16.01.2021

Hoffenheim Bielefeld Ponturi Pariuri

PreZero Arena din Siensheim programeaza sambata dupa amiaza duelul dintre Hoffenheim si Bielefeld. Acesta va incepe de la ora Romaniei 16:30 si conteaza pentru etapa a 16-a din Bundesliga.

Hoffenheim Bielefeld Ponturi Pariuri

In continuare iti prezint o analiza completa a acestui meci, dar si un pronostic pe care il voi juca la Winmasters. Daca nu ai un cont aici iti poti deschide unul acum. Vezi toti pasii necesari in articolul Cum imi fac cont la Winmasters.

Hoffenheim.

E pe o panta descendenta si s-a apropiat periculos de mult de zona retrogradarii. A coborat pana pe locul 14, iar distanta fata de locul de baraj este de patru lungimi. A adunat 15 puncte, un bilant foarte slab pentru o echipa care avea pretentii cupele europene.

A fost spulberata de catre Schalke in etapa trecuta, fiind invinsa cu 0-4. Acela a fost primul succes al trupei din Gelsenkirchen in actuala editie de campionat. De altfel forma foarte slaba reiese din cele patru esecuri suferite in ultimele cinci runde.

Este una dintre cele trei formatii care deja au incasat minim 30 de goluri. Momentan media e de doua goluri incasate pe intalnire. Sebastian Hoeneb este nevoit sa rezolve problemele din defensiva, iar acum ar fi momentul pentru un meci reusit.

Bielefeld.

E in crestere de forma si s-a impus in doua din precedentele trei etape. Datorita acestor victorii a parasit si zona retrogradarii. Este pozitionata pe locul 15, imediat in urma adversarei de sambata. Are 13 puncte, adunate in urma a patru victorii si a unei remize.

Trebuie neaparat sa-si imbunatateasca prestatiile ofensive pentru a face fata rigorilor Bundesligii. A marcat doar 10 goluri in cele 15 meciuri jucate, avand cea mai slaba linie de atac din campionat. In general nu ne ofera meciuri spectaculoase, iar ultimele cinci au fost de NG si sub 2.5 goluri.

A pierdut cinci din cele sapte deplasari efectuate. Singurul succes departe de casa a fost obtinut la Gelsenkirchen. In general joaca foarte defensiv in deplasare, insa acum s-ar putea sa fie ceva mai indrazneata avand in vedere forma de moment, dar si faptul ca adversara are o defensiva foarte slaba.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Hoffenheim (4-2-3-1): Baumann – Posch, Adams, Vogt, Sessegnon – Grillitsch, Samassekou – Bebou, Kramaric, Skov – Belfodil.

Bielefeld (4-4-2): Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – F. Kunze, Hartel, Doan, Yabo – Klos, Cordova.

Absenti.

  • Hoffenheim: Akpoguma, Baumgartner, Bicakcic, Giger, Hubner, Kaderabek.
  • Bielefeld: Niemann, Prietl, Voglsammer.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua grupari nu s-au mai intalnit de peste zece ani.

Ponturi pariuri Hoffenheim – Bielefeld – DBook.

In peste jumatate din meciurile jucate de Hoffenheim acasa in actuala editie de campionat s-a marcat minim un gol in prima repriza. Acelasi lucru este de altfel valabil si pentru deplasarile lui Bielefeld.

Cred ca sambata vom vedea un debut interesant de meci. Hoffenheim va incerca sa intre tare in meci pentru a deschide cat mai repede scorul, victoria fiind necesara pentru gazde dupa rezultatele din ultima perioada.

Bielefeld vine in schimb increzatoare dupa cele sase puncte adunate in precedentele trei runde. Ma astept ca si oaspetii sa contribuie rapid la spectacol, mai ales ca Hoffenheim e foarte fragila in aparare.

Asadar, cred ca vom vedea 1-2 goluri in primul mitan, acesta fiind unul dintre cele mai interesante ponturi de sambata.

Pronostic Hoffenheim – Bielefeld 1-2 goluri in prima repriza – 1.68!