Pont Hon – Cristian – WTA Sydney – 10.01.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 39%
Castigate: 11/28
Unitati: -807

Cel de-al doilea turneu WTA de 500 puncte din această perioadă din Australia o aduce pe tabloul principal și pe românca Jacqueline Cristian. Aceasta o va înfrunta pe Priscilla Hon, beneficiara unui wild-card. Partida va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport.

Ponturi pariuri hon vs cristian

Priscilla Hon

Aflată pe locul 263 WTA, Hon a dezamăgit în ultimul sezon, după ce la un moment dat era aproape de top 100.

Aceasta a primit wild-card și la Adelaide, unde a ajuns până în optimi, după victoria neașteptată împotriva cehoaicei Kvitova.

Atât în 2020, cat și în 2021, australianca a pierdut mai multe partide decat a câștigat, așadar merită să vedem ce parcurs va avea in acest sezon.

Jacqueline Cristian

Dupa un sezon de excepție, Cristian se află în acest moment pe cea mai bună clasare din carieră, locul 71 WTA.

Jacqueline a luat parte la turneul Melbourne Summer Set 1, unde a ratat minge de meci în fața lui Kaia Kanepi, pentru ca mai apoi sa piardă clar în setul decisiv.

In 2021, românca a obținut cele mai importante rezultate pe hard indoor, în timp ce pe hard outdoor a avut doar 50% meciuri câștigate.

Întâlniri directe

Primul tur de la Sydney va consemna totodată și o dispută directă în premieră intre Hon si Cristian.

Pronostic Hon – Cristian

Chiar dacă este o cotă ridicată pentru acest pronostic, eu unul am mare încredere in el.

La fel ca și bookmakerii, părerea mea este ca meciul dintre cele 2 jucatoare va fi unul echilibrat sau macar inceputul acestuia.

Intr-adevăr, forma de anul trecut o recomandă pe Jacqueline, însă Hon a demonstrat că se poate monta excelent cand e vorba de un wild-card, învingând o jucătoare de top precum Kvitova.

Vorbim de un duel în premieră intre cele 2 tenismene, astfel că probabil se vor aștepta una pe cealaltă în primele game-uri, pentru a găsi punctele slabe ale fiecăreia.

Suprafata de la Sydney este una foarte rapidă și vine în avantajul unor jucătoare care se simt bine pe hard, cum este cazul lui Hon și Cristian.

Pronostic: Scorul dupa primele 4 game-uri (Set 1): 2-2, cota 2.35!

Leave a Comment: